Hoe maak ik mijn hoofd leeg? Ik heb te veel gedachten

Hoe maak ik mijn hoofd leeg? Ik heb te veel gedachten

http://youtu.be/cldJs9TxdL4
Een van de vragen die mij deze week werd gesteld: ‘Scott, hoe maak ik mijn hoofd leeg?’. ‘Ik heb het gevoel dat er zo veel gedachten door mijn hoofd spoken, ik weet niet hoe ik ermee om moet gaan’. ‘Ik zie door de bomen het bos niet meer’.

Doordat er zoveel gedachten door je hoofd spoken kun je het gevoel hebben, dat je met een heleboel tegelijk bezig bent, zonder dat je ook daadwerkelijk wat gedaan krijgt. Je bezig houden met zoveel gedachten kan er dus voor zorgen, dat je niet progressief bezig kan zijn.

Stel je voor: Je loopt door het bos en je ziet door de bomen het bos niet meer. Het is aan jou om de mooiste boom uit te kiezen. Als je die gedachte dan in de praktijk verwerkt zie het dan als volgt: Kies de gedachte die voor jou het meest waardevol is, waar jij denkt dat je het meeste energie van krijgt. De gedachte die het meeste waarde toe kan voegen aan jou leven op dit moment.

Hoe schep jij orde in de chaos? Hoe behoudt jij overzicht in de wirwar van gedachten? Laat je reactie achter like deze video en abonneer je hier op mijn kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCJzZ_h2zH0-H–KMBmlhGCA

Hoe krijg je meer zelfvertrouwen: http://youtu.be/E09gGx3iSBU

Hoe krijg je meer energie: http://youtu.be/gbAL4vdZzhg


Hoe Maak Je Je Hoofd Leeg


Lees meer over Hoe maak je je hoofd leeg


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login