Hoe maak ik een app Zelf je eigen app maken

Hoe maak ik een app? Zelf je eigen app maken? Klik op http://bit.ly/19uS4Pa

Ebook hoe maak je een app leert mensen een app te ontwikkelen en deze op de markt te zetten en hier aan te verdienen.

Het ebook bevat 81 blz. aan informatie en stappen om een app te ontwikkelen en op de markt te zetten.

Hoe maak je een app?

Dat is de vraag die jij nu waarschijnlijk aan jezelf hebt gesteld! Er zijn verschillende manieren om een app te maken. Maar er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Wat ga je doen als deze eindelijk gemaakt is en hoe ga je ervoor zorgen dat deze bekend wordt en veel wordt gedownload? Laten we eerst eens gaan kijken hoe je er één moet bouwen. Er zijn 4 manieren om een app te maken voor zowel Android als iOS (iPhone en iPad). Ik vindt niet alle methodes even goed, maar toch zal ik ze allemaal even laten zien.

1: Leren programmeren

Apps worden gemaakt met een programmeertaal. Het duurt jaren voordat je de programmeertaal onder de knie hebt. Als jij hier thuis in bent en niks leuker vindt dan programmeren, dan is het zelf creëren van een applicatie iets voor jou. Ben jij echter het type die hier niet van houdt en wil je hier niet zoveel tijd besteden? Dan kun je beter de andere manieren bekijken.

2: Online website

Je kunt ook werken met online software. Hiermee doorloop je een aantal stappen waarna jij een applicatie hebt. Met deze software kun je echter hele beperkte apps produceren. Vaak zit er ook reclame in of moet betaald worden om de applicatie te gebruiken. Mocht jij voor je bedrijf één willen bouwen met bijvoorbeeld openingstijden en een routebeschrijving? Dan is dit wellicht iets voor jou. Als je echter een professionele app als resultaat wilt, dan raad ik ook dit niet aan en kun jij beter een andere manier gebruiken.

3: Laten ontwikkelen

Een andere aanpak is een app laten bouwen door een bedrijf. Hiervoor zul jij wel je portemonnee tevoorschijn moeten halen, want het kost minimaal 2.500 euro en dit kan oplopen tot wel 50.000 euro. Dit is voor de meeste mensen onbetaalbaar. Daarom raad ik het aan om de volgende methode te bekijken, die in mijn ogen de beste manier is om er één te maken.

4: De beste manier

De vorige methodes zijn naar mijn mening niet de beste manieren. Of het kost veel tijd of het kost veel geld en dan heb je nog geeneens een mooie applicatie. Als jij dat ook vindt, dan kan ik je het ebook Hoe maak je een app? aanraden. Dit ebook leert jou hoe je goedkoop apps laat ontwikkelen voor zowel Android als iOS (iPhone en iPad). Het mooie aan dit ebook is dat ze het daar niet bij laten. Heb jij er wel eens over nagedacht wat je moet doen als de app is gemaakt? Ik neem aan dat je graag wilt dat deze in de Google Play Store en de Apple Store komt te staan. Waarschijnlijk wil jij ook dat je applicatie veel wordt gedownload en dat je er geld mee verdient. En dat leert deze cursus jou ook allemaal. Het leert jou dus ook om deze succesvol in de markt te zetten. En dat is toch wat jij wilt bereiken? Dit ebook kun je bestellen voor maar 60 euro.

Dus hoe maak je een app?

Je ziet dus dat er verschillende manieren zijn. Als programmeren jouw ding is dan kun jij het beste je eigen app maken. Wanneer jij het programmeren onder de knie hebt, kun je hele mooie en professionele apps ontwikkelen. Houd er wel rekening mee dat het jaren kan duren voordat je dit onder de knie hebt. De meeste mensen kunnen echter niet programmeren. Dan kun je nog een applicatie creëren met een online website. Het nadeel is dat de apps vaak onprofessioneel zijn en dat het vaak ook nog veel geld kost. Dit is dus een manier die eigenlijk niet aan te raden is. Dan is er nog de mogelijkheid om er één te laten bouwen door een professioneel bedrijf. Het nadeel hiervan is dat het duizenden euro’s gaat kosten. Als laatst is er nog de mogelijkheid om het ebook Hoe maak je een app? te bestellen. Je hoeft maar éénmalig een investering te doen van 60 euro, waarna jij leert hoe je goedkoop apps laat bouwen. Ook leert het ebook jou hoe je de applicatie moet promoten en er geld mee kunt verdienen. Wat is de beste manier? Dat zul jezelf moeten beslissen, maar kan ik het ebook aanraden.

Hoe maak ik een app? Zelf je eigen app maken? Klik op http://bit.ly/19uS4Pa

Hoe maak ik een app? Zelf je eigen app maken?

Hoe maak ik een app? Zelf je eigen app maken?
Video Rating: / 5


Hoe Zelf Een App Maken


Lees meer over Hoe zelf een app maken


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login