Ga niet achterover leunen op je werk en volg deze 3 tips!

Na 3 mooie jaren bij Google in Dublin besloot Lindsy Szilvasi te stoppen en terug te gaan naar Nederland. Genoeg mensen die tegen haar zeiden: Waarom zou je stoppen? Maar wat ga je nu dan doen? Ze had geen idee, maar voelde diep van binnen dat dit het moment was om zichzelf weer uit te dagen. ‘Ja, ik werd werkloos, maar juist in die ruimte van onbekendheid vond ik de moed en creativiteit om de verandering in mijn leven met beide handen aan te pakken.’

Wat zijn beweegredenen om het roer om te gooien? En hoe kan je het beste omgaan met een switch? In deze video deelt innovatiecoach Lindsy Szilvasi een aantal tips met je.

Tip 1: Wanneer we ons op ons gemak voelen in een baan, is er vaak een periode waarin we gaan uitrusten. We blijven in onze comfortzone. Uitrusten is prima, maar sla er niet in door. Zonder uitdaging en stimulatie kom je er niet achter wat je nog meer kan doen of leuk kan vinden. Jezelf uitdagen betekent niet dat je meteen van baan moet wisselen, maar ga bijvoorbeeld eens op zoek naar nieuwe projecten binnen het bedrijf waar je werkt. Kijk of je een project kan starten binnen een andere afdeling, plan een koffie of lunch met mensen buiten je afdeling, loop een dag mee met iemand anders of ga naar netwerkborrels waar je mensen van andere organisaties leert kennen.

Lindsy Szilvasi (30) begon haar carrière bij Google als Innovation Manager. Met haar ervaring in het realiseren van bloeiende innovatie-ecosystemen, traint Lindsy organisaties en jonge professionals in een ondernemende mindset.

Als TEDx spreker (“I Say No To The Status Quo”) en innovatieguru bij STUDIO.WHY inspireert ze talenten om de gevestigde orde uit te dagen en verandering met duurzame impact aan te jagen. Meer info: www.studiowhy.nl

Krijg weer grip op verandering in je carrière met deze 3 tips: https://youtu.be/bfgZZu0-cGo
Waarom Denen de gelukkigste werknemers op aarde zijn: https://youtu.be/X3tjDE-nUQo
Speechen als Obama doe je zo: https://youtu.be/uxKV04QCc4c
Zo ziet de ideale powernap eruit: https://youtu.be/FYOkPR1d67w
9 gekke vragen tijdens een sollicitatie

Zó voorkom je een burn-out

5 tips om productiever te werken

Zitten is het nieuwe roken, de bureaustoel op de brandstapel?:

Volg Intermediair op:
Facebook: http://www.facebook.com/intermediair
Twitter: http://www.twitter.com/intermediair
Instagram: http://www.instagram.com/intermediair
Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login