Een man jaloers maken: Do’s & don’ts

Een man jaloers maken: Do's & don'ts

Een man jaloers maken lijkt op het eerste gezicht een goed idee. Maar is dat zo en wat zijn de do’s & don’ts? Je leert ze hier. ►►Voor meer tips: http://mannengeheim.nl/hoe-maak-je-een-man-jaloers/

Heel vaak vragen vrouwen mij hoe maak je iemand jaloers. Hoe maak je een man jaloers? Of het nou je ex, vriend, crush of partner is, wat moet je doen om hem jaloers te maken? Ik ga het je vandaag precies vertellen hoe je iemand jaloers moet maken en of je het überhaupt zou moeten willen.

Want wat is nou het voordeel hier van? Naar mijn mening is het opzettelijk flirten met iemand voor zijn neus om hem jaloers te maken absoluut geen goed idee. Mannen vinden dat een afknapper. Mannen vinden het fijn als ze het gevoel hebben dat je van hem bent. Zoenen met een ander voor zijn neus zal hem jaloers maken, maar zeker niet meer tot je aangetrokken.

Dat gezegd te hebben kan het geen kwaad om terloops in het gesprek te laten vallen dat je uit bent gevraagd door een andere man. Of even te zeggen dat je laatst dit en dit aan het doen was met een vriend van je. Dat maakt hem jaloers op een positieve manier.

Er zijn nog een paar andere kleine dingen die je kan doen en die je vooral niet wil doen als je hem jaloers wil maken. Ik heb ze voor je op een rijtje gezet en je kan ze lezen in de onderstaande blog.

Hoe Maak Je Een Man Jaloers? 7 Slimme Tips

Lieve Groetjes.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.


Hoe Maak Ik Hem Jaloers


Lees meer over Hoe maak ik hem jaloers


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login