BOOMHUT MAKEN: Deel 1, het frame — Dutch Outdoor Group

Alle boomhut video’s: http://bit.ly/2CC5Io4

Belangrijk om te weten: wij hebben ervaring met het maken van hutten op hoogte en het bouwen van veilige constructies. Dat wil niet zeggen dat je onze video’s als instructie kunt gebruiken. Wij raden dit ten sterkste af! Zorg er voor dat je altijd verantwoordelijk te werk gaat tijdens het bouwen van een boomhut!

Altijd al willen weten hoe je een boomhut maakt zonder spijkers te gebruiken? Zoek dan niet verder! Na vele aanvragen gaan we dan echt bezig om een boomhut te bouwen zonder spijkers en elektrisch gereedschap. En dit moest tevens een simpele boomhut zijn. Het frame van de boomhut is een simpele constructie die we later uitleggen. Dus op veler verzoek van de kijkers hebben wij een boomhut gemaakt zonder spijkers en zonder elektrisch gereedschap te gebruiken. Vergeet niet een like achter te laten en te abonneren voor meer toffe outdoor video’s !

Welkom op het kanaal van de Dutch Outdoor Group (DOG). Op dit kanaal posten wij verschillende soorten video’s die te maken hebben met outdoor en bushcraft.

Facebook: facebook.com/Dutchoutdoor
Instragram: instagram.com/dutchoutdoor
Twitter: twitter.com/Dutch_Outdoor

Vragen of suggesties? Laat ze achter in de reacties of neem contact met ons op via:

Dutchoutdoorgroup@gmail.com

Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login