BANNER MAKEN TUTORIAL GRATIS 2020 – YOUTUBE BANNER MAKEN – HOE MAAK JE EEN BANNER?

πŸ‘‰β˜…Banner maken. Hoe maak je een Banner Tutorial? – YouTube banner maken? Hoe maak je een YouTube banner? Hoe maak je een mooie YouTube banner 2020. Hoe maak je een goede banner. πŸ‘‰ ABONNEER HIER ➀ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een πŸ‘

YouTube banner maken
In deze video leggen wij uit om zonder technische kennis, zonder photoshop, binnen 5 minuten een YouTube banner te maken.

Hoe maak je een YouTube banner
In deze video ga ik jullie laten zien hoe je eenvoudig een YouTube banner maakt zonder technische kennis. Als eerste wij gaan even inloggen op YouTube.

Banner YouTube
Je gaat naar je kanaal, en dan klik je vervolgens op Mijn kanaal, dan zie je dat hier al een banner afbeelding staat. Maar in het geval dat je nog geen banner afbeelding hebt, ga je naar het penceeltje.

Banner YouTube maken
En klik je op Banner afbeelding bewerken. Vervolgens dan klik je op;
Hoe maak ik een banner afbeelding. Je scrollt even naar beneden. En dan dan download je de Channel Art Template van YouTube zelf.

Banner maken voor YouTube
En ik zal je zo direct laten zien waarom dat handig is. Die dus downloaden wij even…Vervolgens ga je naar ene programma dat heet: Picmonkey.com.

YouTube header maken
klik je op, Edit, dan pak je de Channel Art Template Fireworks.png.
En dan zie je dat, de template hoe groot de afbeelding moet zijn voor YouTube automatisch wordt ingeladen in het programma Picmonkey.com.

Kanaal banner maken
Dan pak je bijvoorbeeld een plaatje die je van het internet hebt afgehaald om zelf hebt ontworpen. Nou stel dat ik een Game Channel zou willen maken. Dan ga je naar Overlays, dan kies je een plaatje,
bijvoorbeeld deze.

Goede banner maken
Nou die kun je dan groter maken, zo, nou stel dat je er nog een test
in wilt hebben. Om het kanaal een naam te geven, Add text. Nou dan zeggen wij bijvoorbeeld, Game Over YouTube game channel.

Banner maken
Dan kun je het nog een kleurtje meegeven, vervolgens klik je op Opslaan. Dus je gaat hem saven, Save to my Computer. Test banner, Ok, Ok, vervolgens ga je naar je Banner afbeelding, je selecteert de zojuist gemaakte banner art.

YouTube banner tutorial
Je selecteert hem, stel dat je deze ook zou willen aanpassen, dan klik je en dan ga je naar je G plus. Dan selecteer je een ander plaatje, die kun je dan nog bijsnijden. Als je dan vervolgens weer naar YouTube gaat. Je gaat naar Mijn kanaal, dan zie je dat hij hier is aangepast, alleen hier nog niet, het kan enkele minuten duren voordat hij hier eindelijk verschijnt.

YouTube banner maken 2020
En als hij niet verschijnt, dan moet je het gewoon nog even verversen. Maar je ziet zo kun je binnen 5 minuten een YouTube banner maken, zonder technische kennis die gelijk in het juiste formaat voor YouTube
is.
Hoe maak je een YouTube banner
Wil je meer weten over YouTube? Abonneer je dan nu op dit kanaal, dat kan heel eenvoudig door even op de rode ‘Subscribe’ button te
klikken. Of laat een comment achter, bedankt voor het kijken en tot de volgende video!

πŸ‘‰ ABONNEER HIER ➀ https://goo.gl/R08KsR en blijf automatisch op de hoogte van de laatste YouTube video’s en tips! Vond je deze video nuttig? Geef ons een πŸ‘

πŸ‘‰β˜…#Hoemaakjeeen Banner? – #YouTubebannermaken? #HoemaakjeeenYouTubebanner? #HoemaakjeeenmooieYouTubebanner
#hoemaakjeeengoedebanner.

Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login