41 COOLE DIYS OM VAN JE OUDE KLEREN IETS NIEUWS TE MAKEN

41 COOLE DIYS OM VAN JE OUDE KLEREN IETS NIEUWS TE MAKEN

GLOEDNIEUWE KLEDINGIDEEËN

Als je garderobe erg saai lijkt, is het tijd om hem op te frissen en iets cools te maken! U kunt nieuwe mooie items maken, zelfs als u niet weet hoe u een naaimachine moet gebruiken of als u zich nerveus voelt met een naald. Al deze projecten zullen je helpen om iets cools te maken, zelfs van zeer oude en nutteloze kledingstukken. Bovendien delen we enkele ideeën over hoe je coole kleding voor kinderen kunt maken en een budget kunt besparen.
Heb je een oude wijde broek die er niet meer cool uitziet? Bekijk de tutorial over hoe je ze kunt veranderen in een stijlvolle jurk voor een feestje. Knip het deel van de babybroek af om een t-shirt met lange mouwen te maken. Verander je oude sportbroek in een schattig rokje. We zullen je laten zien hoe je van oude leggings een yoga top kunt maken waar je dol op zult zijn! Nog een gek idee is om badpak te maken van kleurrijke leggings. Verander je oude wijde broek in een schattige rugzak.
Je leert hoe je het formaat van je jeans gemakkelijk in 5 minuten kunt wijzigen: maak twee spleten op een tot twee centimeter afstand van de riemlus en naai het elastiek op zijn plaats onder de riemlus. Bekijk onze video en vind de tutorial! U kunt van uw oude brillenkoker een naaisetje maken. Wil je je oude jeans niet weggooien? Geen probleem! We laten je zien hoe je een leuke boodschappentas maakt! Als je een knop voor je jeans nodig hebt, kun je deze gemakkelijk maken met een stuk denimstof en een munt.
Bovendien laten we je zien hoe je een gat in een winterjas met borduurwerk bedekt. Gebruik lint of haarelastiek om snel slippers te repareren.
Vergeet niet op de like-knop te drukken en je te abonneren op ons kanaal voor meer video’s zoals deze!

Timestamps:
00:09 DIY-themakleding
01:10 Leuke top voor yoga
02:28 DIY-rugzak
04:12 Jeans lifehacks
05:20 DIY Shopping bag
11:10 Hoe flip-flops te repareren

——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login