Zo maak je brooddeeg!
Hoe Laat Je Brood Rijzen

Er gaat niets boven de geur van versgebakken volkorenbrood. Over de hele wereld staan mensen ervoor in de rij. Waarom zou je dat doen? Zelf brood bakken is niet moeilijk en kost maar weinig tijd. Je moet er alleen wel voor thuisblijven. Het brood heeft je namelijk een paar keer nodig voor het in de oven kan, en om eruit gehaald te worden natuurlijk.
DEZE VIDEO OP DE SITE: http://www.kokenmetkennis.nl/videos/zo-maak-brooddeeg/
RECEPT: http://www.kokenmetkennis.nl/recepten/vlechtbrood/
RECEPT: http://www.kokenmetkennis.nl/recepten/simpel-spelt-volkoren/
BIJBEHORENDE BLOG: http://www.kokenmetkennis.nl/simpel-volkorenbrood/
Vind ons ook op
Facebook: http://www.facebook.com/kokenmtkennis
Instagram: @kokenmetkennis
Video Rating: / 5
Lees meer over Hoe laat je brood rijzen