ZELF een man KNIPPEN in coronatijd heel // EENVOUDIG voor thuis

Hoe Laat Thuis 16 Jaar

Hoihoi lieve kijkers!
In deze video laat ik jullie zien hoe je op een eenvoudige manier het haar van je vriend, man of kind kunt knippen. Speciaal omdat de kerst er aankomt en jullie door corona niet naar de kapper kunnen.

Na het kijken van deze video kunnen jullie natuurlijk niet meteen knippen zoals een professionele kapper maar na het kijken van deze video kun je zeker weer iets fatsoenlijks van je haar maken want als je even de tijd hiervoor neemt is het voor zelfs de meest onhandige mensen goed te doen!(:

THUMBS UP als je deze video leuk vind en laat me in de COMMENTS weten of jullie dit gaan uitproberen en of jullie blij zijn met het resultaat.❤

Als jullie nog verdere vragen hebben kunnen jullie die natuurlijk ook in de comments zetten, ik probeer zsm te antwoorden!

Denk er om dat jullie na de corona lock down wel weer gewoon terug gaan naar mij of je eigen kapper en niet zelf blijven knutselen(;

xxx
Eliana

OVER MIJ:

Ik ben Eliana, 20 jaar en sinds mijn 16de jaar kapster, ik werk in mijn eigen kapsalon waar ik graag mensen mooi maak en verwen!

❤❤❤

VOOR MEER VIDEO’S: ABONNEER op mijn kanaal of VOLG me op INSTA voor meer info over nieuwe video’s(:

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/elianamaas

INSTAGRAM van mijn salon:
https://www.instagram.com/kapsaloneliana


Lees meer over Hoe laat thuis 16 jaar


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login