Wat Te Doen Als Je Iemand Anders Hebt Gezoend

Hoe Laat Je Zien Dat Je Echt Van Iemand Houd

Je hebt met een andere man gezoend. In deze video leer je wat het beste is dat je nu kan doen.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/zoenen-overspel/

Als je in een relatie zit en je hebt gezoend met een ander, wat doe je dan? Vaak gebeurt het als iemand dronken is. Maar moet je het vertellen als je gekust hebt met een ander, of toch niet?

Laten we beginnen met het feit dat zoenen met een iemand anders niet heel netjes is. Zeker als je getrouwd bent, want het is en blijft een vorm van vreemdgaan.

Wat te doen als je met een ander hebt gezoend? Als je met een ander gekust hebt, doe dan helemaal niets. Dit klinkt misschien raar, maar je wilt het waarschijnlijk vertellen omdat jij je schuldig voelt.

Maar in werkelijkheid heb je hem gekwetst en heb je de relatie beschadigd. Je maakt hem onzeker als je het verteld. Als het echt een korte zoen was, terwijl je onder invloed van alcohol was, laat het dan alsjeblieft voor wat het is.

Wil je meer advies voor dit soort onhandige situaties. Klik dan op de onderstaande link en lees de blog met in totaal 5 tips.

http://mannengeheim.nl/zoenen-overspel/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je zien dat je echt van iemand houd


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login