Wat moet ik doen als ik het Fajr (ochtendgebed) heb gemist?

Ustadh Zekeriya Budak [Hafidahu Allah] antwoordt;

Wat moet ik doen als ik het Fajr (ochtendgebed) heb gemist?

*Heb jij ook een vraag? Stuur ons een PB via Facebook of stuur een mail naar pr@islamcolor.nl!

Volg ons op https://www.facebook.com/colorislam & http://www.islamcolor.nl/

——————————————
Wie zijn wij?
De naam Islam Color is afgeleid van vers 138 uit Al-Baqara: ‘Maakt Allah’s kleur (Islam) tot de uwe en wie is beter in kleur, dan Allah? Hem alleen aanbidden wij’. Hiermee wordt bedoeld dat wij ons als moslims kleuren met de kleur van Allah zodra wij ons gedragen naar de normen en waarden van islam.
Islam Color is een islamitische organisatie die de groeiende behoefte aan Nederlandstalige activiteiten tegemoet komt. Met oog voor de Nederlandse multiculturele samenleving verspreiden wij islamitische kennis vanuit de vier klassieke rechtscholen op een begrijpelijke en heldere manier die aansluit op de belevingswereld van de moslims in Nederland.

Waar staan we voor?
Islam in Nederland. In deze multiculturele samenleving zijn tal van religieuze organisaties actief en daarom is het handig nog even op een rijtje te zetten waar Islam Color voor staat: Ondersteunen en onderwijzen van islamitische jongeren. Het bieden van toegankelijke Nederlandstalige islamitische kennis voor iedereen. Transparantie, wederzijds respect en openheid in de activiteiten die ondernomen worden Moslims in Nederland aanmoedigen tot participeren in deze samenleving. Mogelijkheden bieden tot zelfontplooiing binnen deze maatschappij

Wat doen wij?
Islam Color biedt een breed scala aan activiteiten aan waarbij islam en islam in Nederland centraal staan. Er worden wekelijks lezingen gegeven in Schiedam en Den Haag en verder worden er bijeenkomsten georganiseerd zoals lezingen met gastsprekers, activiteiten tijdens de Ramadan, weekendjes weg, culturele uitstapjes en debatavonden. De onderwerpen van deze activiteiten variëren van geloofsleer tot het leven in een niet-islamitische samenleving. Ook zijn er mogelijkheden voor geïnteresseerden om mee te werken als vrijwilliger aan leuke activiteiten.

Wie zijn welkom?
Iedereen is bij ons van harte welkom, of je nu jong of oud, broeder of zuster, moslim of niet-moslim bent. Kom gerust eens één van onze lezingen of bijeenkomsten bijwonen en laat je kleuren door islam.

Islam Color


Tot Hoe Laat Mag Je Fajr Bidden


Lees meer over Tot hoe laat mag je fajr bidden


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login