Videograaf Assem Producties – Trouwvideo bruiloft Tim en Mariska – Amersfoort

Videograaf Assem Producties - Trouwvideo bruiloft Tim en Mariska - Amersfoort

20 juni 2014

Het is 9.00 uur. De benodigde apparatuur ligt in de auto en het is tijd om richting Amersfoort te vertrekken. Als ik de A30 richting Barneveld opdraai, hoor ik op de radio de weersverwachting voor vandaag. Vrij grote kans op buien met een zwakke tot matige wind uit het noord-westen. De temperatuur zal waarschijnlijk niet boven de 18 graden uitkomen. Pfff, kom op zeg; het is bijna zomer!

Na een korte rit arriveer ik bij het ouderlijk huis van de bruid. De kapster cq. visagiste is druk bezig en al snel heb ik benodigde beelden geschoten. Daarom ga ik nog even naar de bruidegom om ook hier wat beelden te schieten. Terwijl ik hiermee bezig ben stopt er een grote witte limousine voor de deur. Als iedereen heeft plaatsgenomen, vertrekt hij richting de bruid. Ook ik rij hier weer naar toe en dan is het eerste grote moment van deze dag aangebroken: de ontmoeting! De deur gaat langzaam open en dan mogen ze elkaar voor het eerst in trouwkleding bewonderen.

Na dit mooie moment vertrekken we richting de Soesterduinen voor de foto- en videoreportage. Eenmaal aangekomen bij deze enorme zandvlakte lijkt het alsof we per tijdmachine gereisd hebben. De duinen baden in het zonlicht en de temperatuur is flink gestegen. Dit levert natuurlijk fantastische beelden op en het bruidspaar geniet volop.
Dan is helaas het moment aangebroken om weer terug te keren naar Amersfoort. En ook de terugreis lijkt per tijdmachine te verlopen. Zodra we bij het ouderlijk huis van de bruid aankomen beginnen de eerste regendruppels te vallen. Niet veel later regent het serieus maar op dit moment is iedereen binnen voor een hapje en een drankje.

Ondertussen ga ik alvast naar Bunschoten-Spakenburg waar het burgerlijk huwelijk zal worden voltrokken. Als iedereen een plaatsje heeft gevonden in de trouwzaal, komt als eerste de bruidegom met zijn twee zonen binnen. Hierna wordt de bruid door haar vader officieel weggeven. Na de plechtigheid laat het bruidspaar twee witte duiven los en worden de daggasten op foto en video vastgelegd.

In de Party Factory Soest is men ondertussen druk bezig geweest om het bruidspaar met hun gasten te kunnen ontvangen. Er staat een lekkere bruidstaart klaar om aangesneden te worden en voor iedereen is er een glaasje bubbels. Na het aansnijden van de taart wordt er op het kersverse bruidspaar getoost en is er gelegenheid om hen feliciteren.

Na het buffet mag er gefeest worden. Terwijl de zaal zich langzaam vult met genodigden draait de DJ vrolijke nummers voor de kleintjes. Zodra de zaal zich gevuld heeft, zingt een nichtje speciaal voor het bruidspaar een paar favoriete nummers. Hierna neem ik afscheid van het bruidspaar en rij ik tevreden terug naar huis.

Geproduceerd door Assem Producties – http://www.videograaf.eu

Staatslot Kopen Tot Hoe Laat

Lees meer over staatslot kopen tot hoe laat

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login