verwijderen mee-eters acne meest verschrikkelijke wereld – acne littekens verwijderen 200X

De deeltjes in de neus mee-eters niet alleen bracht de jeuk, onaangenaam, maar niet klein aan je uiterlijk te beïnvloeden. Als ze niet goed behandeld, kan wratten zich verspreiden naar andere delen van het gezicht, evenals gemakkelijk om een ​​litteken achter te laten, waardoor de poriën snel waardoor veroudering van de huid …
1. Tandpasta
Tandpasta bevat veel stoffen die de bacteriën die acne veroorzaken en te genezen beschadigde huid veroorzaakt door acne, zoals natriumpyrofosfaat samenstelling heeft tot gevolg dat het teveel aan calcium is een van de factoren die acne veroorzaken, silica tegen te vernietigen bacteriën die acne en snel genezen, zuiveringszout op de huid die de hoeveelheid olie vermindert is een belangrijke oorzaak van acne …

Dus willen mee-eters te behandelen op de neus met tandpasta, je hoeft alleen maar een dun laagje tandpasta toe te passen op het gebied en laten drogen gedurende 25 minuten vervolgens uitspoelen. Moet 2 dagen / tijden te nemen in 2 weken, kunt u worden verrast hoe snel teruggetrokken uit het graafschap lelijke mee-eters op de neus vleugel.

2. Tomaten

Door de natuurlijke antiseptische eigenschappen moet ook worden overwogen verse tomaat is een vrucht steun te vernietigen acne zeer effectief. Gepeld en gemalen tomaat en toe te passen op de neus ’s avonds voor het slapen gaan. Om te voorkomen dat te laten vallen kruimels tomaten, moet u uiterlijk op 1 dun papier handdoek om zijn neus en ’s nachts vertrokken. Spoel je gezicht de volgende ochtend met warm water.

3. Lemon
Lemon is een van de natuurlijke vruchten anti acne eigenschappen, goede penetratie daalde als vitamine C en anti-oxidanten. Daarnaast natuurlijke zuren in de citroen zal de ontwikkeling van bacteriën die acne te voorkomen. Citroensap werkt ook aan verstopte poriën schoon te maken, te verminderen roodheid, helpt glad oppervlak van de huid en daglicht.

Om mee-eters op je neus te verwijderen, kunt u 3 eenvoudige methoden gemaakt van citroen schoonheid als volgt toe te passen:

– Spoel je gezicht met warm water voor het aanbrengen van een mengsel van citroensap en 1 met minder zout op de neus. Voor ongeveer 20 minuten en spoel na met warm water.
meel 4. Corn

Meng maïzena en azijn met 3 delen maïsmeel verhouding van 1 deel azijn tot een pasta. Breng dit mengsel op de neus van ongeveer 15-30 minuten. Na deze tijd, zal het mengsel droog in dunne papier formaat en je gewoon zachtjes uit zijn neus verwijderd en spoel na met warm water. Als angst voor pijn, moet u de handdoek gedrenkt in warm water te gebruiken om af te wassen het mengsel.
5. Havermout
Niet alleen is het eten heeft een hoge voedingswaarde, havermout bevat ook ingrediënten om te helpen verzachten avenanthramides dermatitis en acne reductie. Samen met B-vitamines en andere mineralen, haver hebben exfoliërende werking, effectieve reiniging van de huid.

Om meervoudig gebruik korrels gebruiken deze mee-eter behandeling, je gewoon mix havermout en steeg het water tot een pasta en gebruikt als wapens wijd verspreid op de neus, het hele gezicht. Na 15 minuten spoelen met koud water te voelen de huid in dit gebied is gladder, helderder worden. Solliciteer regelmatig meerdere keren per week om snel te verwijderen mee-eters op je neus.
6. Het mengsel van witte rijst water

Rijk aan vitamine B en mineralen koper, ijzer …, een mengsel van water en witte rijst zal u helpen acne effectief te behandelen, terwijl de ondersteuning van het proces van regeneratie van de huid, vermindert donkere pigmentatie en ontstekingen. Acne oplossing verwerkt rijst door het weken de rijst in melk of koud water gedurende 5 uur, vervolgens in een blender te zetten tot de rijst, water of melk gemengd om een ​​dik mengsel. Gebruik van deze oplossing aangebracht op de neus. Laat het drogen en trek het masker van de neus, spoelen met water.
7. Aardappelen

Snijd de aardappelen in plakjes of waterdruk, wrijf rechtstreeks op de mee-eter getroffen gebieden gedurende 15 minuten en goed naspoelen. Vitamines B1, B2, C … overvloedig in aardappelen inflammatoire, vermindert de zwelling, ondersteunen en te hergroeperen acne huid beschadigd door acne.

☻Google +: https://plus.google.com/u/0/b/102953730859606003216/102953730859606003216/posts
☻Twitter: https://twitter.com/?lang=vi
☻Facebook: https://www.facebook.com/Makeup-2016new
☻pinterest: https: //www.pinterest.com/
☻Redit https://www.reddit.com/
☻tumblr: https://www.tumblr.com/explore/trending
Video Rating: / 5


Hoe Laat Je Wondjes Snel Genezen


Lees meer over Hoe laat je wondjes snel genezen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login