Verwachtingen loslaten: hoe trek je je minder aan van andermans mening? – 365 Dagen Succesvol

Hoe Laat Je Verwachtingen Los

Verwachtingen leren loslaten blijkt voor veel mensen moeilijk. Toch is het makkelijker dan je denkt om te leven zonder verwachtingen. Een leven met minder frustratie, teleurstelling, afwijzing, pijn en gedoe is voor iedereen mogelijk, maar dan moet je wel over een belangrijke vaardigheid beschikken. Benieuwd welke dat is? We delen het in deze video!

===============

“Nederland het gelukkigste land ter wereld” – de grote missie van bestseller auteurs David de Kock en Arjan Vergeer, oprichters van 365 Dagen Succesvol.

Om dit te bereiken delen David & Arjan hun effectieve 13 stappen methode naar geluk en succes via gratis video’s, boeken en seminars. En voor wie echt aan de slag wil, is er het Jaarprogramma; een unieke combinatie tussen een programma voor persoonlijke ontwikkeling en een businessprogramma.

De 365 Dagen succesvol boeken zijn al meer dan 100.000 keer verkocht en de seminars en Jaarprogramma’s van 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018 waren vroegtijdig uitverkocht.

Wil je meer leren over de methodiek van David & Arjan? Dat kan! Speciaal voor jou hebben we een gratis videocursus ontwikkeld. Hierin ga jij kijken waar jouw verlangen zit. Samen met David & Arjan ga je aan de slag op de vier gebieden die bepalend zijn voor geluk: Gezondheid, Relatie, Werk en Geld. Elke grote verandering begint met een kleine stap. Je kunt direct starten! http://ow.ly/g1Hg30hZElX

Je kunt ook zelf je vragen stellen en misschien wordt jouw vraag wel beantwoord in de volgende video!

Nog meer? Volg ons ook op:
Facebook: https://www.facebook.com/365dagensuccesvol
Twitter: https://twitter.com/365dagensucces
Instagram: https://www.instagram.com/365dagensuccesvol
Pinterest: https://www.pinterest.com/365dagensucces

===============

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je verwachtingen los


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login