Verpleegster legt Zieke Baby naast Tweeling om 'Vaarwel' te Zeggen, maar dan Gebeurt er een Wonder

Hoe Laat Ik Hond Braken

Abonneren? Klik deze link!→ https://bit.ly/2PLplO0
↓ ↓ Lees Verder!↓ ↓

Bronnen: https://pastebin.com/
Muziek: Bensounds

Is het niet fascinerend hoeveel we worden beïnvloed door andere mensen? En je gelooft het misschien niet, maar door in de buurt van bepaalde mensen te zijn kan je je echt anders voelen. Iemands aanwezigheid kan je soms een heerlijk kalm of veilig voelen geven. En soms kan het zelfs letterlijk een leven redden. Dit is het ontroerende verhaal van Kyrie en Brielle. Hun verhaal toont aan hoe sterk de band tussen twee personen kan zijn. En nu, zo’n 25 jaar later, is hun omhelzing nog steeds een legende. Geloof me, dit verhaal wil je echt niet missen!

Interessante Verhalen wilt door middel van waargebeurde verhalen educatie en entertainment naar Nederland brengen! We publiceren top 10, top 5, topnl en andere leuke verhalen. Heb jij een leuk idee voor een waargebeurd verhaal? Laat het dan weten in de comments!

Wij zijn geïnspireerd door onder andere minutevideosnl, enzoknol en detoptien. Abonneer zodat je geen verhaal van ons mist! Vergeet niet om op het belletje te klikken want dan krijg je een notificatie zodra we een nieuwe video publiceren!

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik hond braken


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login