Tips om WALLEN onder de ogen te laten verdwijnen

Hoe Laat Ik Wallen Verdwijnen

http://puurhuid.nl/wat-te-doen-bij-wallen-donkere-kringen-en-rimpels-onder-de-ogen/ Hier vind je nog meer tips om je wallen te laten verdwijnen.

De huid rondom je ogen heeft haar eigen dynamiek: ze geeft je extra uitstraling als je lacht, maar ze vraagt daarom ook je volledige aandacht voor extra ‘onderhoud en weerbaarheid’.

Geef extra glans en energie aan de tere huid rondom je ogen door de juiste oogcrème te gebruiken. Welk probleem wil je aanpakken? Lijntjes of rimpels, wallen of juist donkere kringen?

Wat te doen bij de eerste lijntjes onder de ogen:

Rimpeltjes rondom de ogen zijn leeftijd gebonden en hoe eerder je dan ook met een oogcrème begint, hoe meer resultaat je uiteindelijk bereikt. Het is een ‘waardevaste’ investering voor later. Dat betekent dat je vanaf 30 jaar al een anti-aging oogcrème kan gebruiken. Voor het beste resultaat is het noodzakelijk om én ’s morgens én ’s avonds je oogcrème aan te brengen.

Extra tip: Als je een oogcrème gebruikt, voorkom je ook dat de huid van je oogleden geïrriteerd raakt. De ooghuid is 5 keer dunner dan de gezichtshuid en daarom heeft een oogcrème een andere samenstelling en een aangepaste dosering werkstoffen.
Wat te doen bij wallen onder de ogen:

Vochtopeenhopingen ontstaan door vermoeidheid, stress en onregelmatigheid: weinig slaap en lange werkdagen. In deze situatie moet de oogcrème voor het beste resultaat én vochtafdrijvend werken én tegelijkertijd de verslapte huid rondom de ogen weer aanspannen door specifieke vochtafdrijvende en anti-aging werkstoffen.

Extra tip: Het helpt ook om voldoende te drinken (1,5 tot 2 liter water per dag), zuinig te zijn met zout…, en sowieso de oogcrème aan te brengen vanaf je neus tot op de slapen (van de binnenooghoek naar de buitenooghoek).

Schoonheidssalon Puur Huid in Eindhoven bekend van RTL4 en SBS6.

Ben je nieuw bij Puur Huid?
Voel je je ook jonger dan je eruit ziet? Wil je minder rimpels een strakkere huid en een egale huid zonder pigmentvlekken en grove poriën?

Het eerste wat wij doen is een check of de leeftijd van uw huid klopt met uw werkelijke leeftijd. Met de natuurlijke facelift behandeling ziet u er direct jonger uit zonder plastische chirurgie en botox!

Maak snel een afspraak om te zien hoe de Hightech Huidscan en de Natuurlijke Faceliftbehandeling werkt: http://puurhuid.nl/aanbieding-van-puur-huid/

Mooi Oud Worden?
Download GRATIS het e-book met dé 10 tips om je huid natuurlijk te verjongen van huidexpert Lillian Nelissen.
• Welke gezichtsoefeningen werken om je huid te verjongen
• Hoe vaak je je huid moet scrubben en waarom
• Eet beautyfood, en je hebt de 3 belangrijkste al in je keukenkastje staan
• Hoe je kunt checken hoe je innerlijke balans is op een schaal van 1 tot 10
Download de tips nu GRATIS en ontdek hoe je meer complimenten krijgt: http://puurhuid.nl/gratis-ebook/

Waarom kies je voor schoonheidssalon Puur Huid:
• Puur huid zit tussen een schoonheidssalon en kliniek in
• Gewone schoonheidssalons geven ontspannende behandelingen. Puur Huid Huid geeft natuurlijke behandelingen waarbij zichtbare huidverjonging te zien is.
• Risicoloos en voordelig alternatief voor operaties en botox
• Schoonheidssalon Puur Huid is een Pascaud Experience Instituut. En dat word je niet zomaar. Alleen als je zeer actief met het biologische huidverjongingsconcept van Pascaud werkt. Je moet alle Pascaud-behandelingen geven en je kennis van de huid en het anti-aging concept up to date houden, door het volgen van cursussen en seminars. Puur Huid is één van de weinige salons in Nederland die zich een Pascaud Experience Institute mogen noemen!

Wil je op de hoogte blijven via video`s? Abonneer je dan op mijn You Tube kanaal: https://www.youtube.com/user/Puurhuid?sub_confirmation=1

Elke dag huid tips en positief geïnspireerd worden, volg ons dan op Facebook https://www.facebook.com/schoonheidssaloneindhoven

Wil je anti-aging producten bestellen, zodat je je huid thuis natuurlijk jonger maakt? Dat kan klik hier: http://www.antiagingproducten.nl

Heb je vragen?
Al jou vragen zijn welkom en ik beantwoord ze graag. Stel ze hieronder in een reactie.

Schoonheidssalon Puur Huid
Mecklenburgstraat 84
Eindhoven
040-2810404
http://www.puurhuid.nl

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik wallen verdwijnen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login