Surinaamse pruimencake

Deze cake is een verrassend lekker met kaneel en rumpruimen.

Zorg ervoor dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn voor je aan de slag gaat.

Gekarameliseerde suiker:
Er was veel water in de pan, maar ik heb dit aangepast naar 50 ml water.
Let op: laat het niet te lang in de pan staan, ongeveer 5 minuten.
Mocht de gekarameliseerde suiker hard geworden of klonterig zijn nadat het boter- en bloemmengsel klaar is, voeg 5 ml hete water aan gekarameliseerde suiker toe en goed roeren. Dan wordt de suiker weer zachter. Voeg het direct aan het boter- en bloemmengsel toe.

https://www.facebook.com/BakingwithXiomara

Vergeet niet te liken en te abonneren!


Hoe Laat Ik Suiker Staan


Lees meer over Hoe laat ik suiker staan


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login