Snel Diner Recept | Broodjes Kipgehakt

Snel Diner Recept | Broodjes Kipgehakt
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Recepten! http://afvallendoorgezondleven.nl/slankenfitrecepten

Andere Video: http://www.youtube.com/watch?v=cWBJli79lxo

Slank & Fit Tv door Daniel & Fara ( http://FaraBellinga.com )

Nu is bladerdeeg niet het aller gezondste je kan eten. Maar ik ben wel gek op bladerdeeg. Met bladerdeeg kan je namelijk een super snel diner recept maken. Je kan eigenlijk van alles in bladerdeeg doen. Vandaag heb ik kipgehakt klaar gelegd. Dit is echt een snel diner recept die ik heb geïmproviseerd op het moment dat ik de keuken indook. In de koelkast lag nog wat groenten die ik hierin heb gebruikt. Je kan heel simpel alle soorten groenten gebruiken voor dit makkelijke snel diner recept.

Normaalgesproken is Luan niet echt een liefhebber van het avond eten. Hij is meer van het ontbijt en de lunch. Warm eten vind hij op een of andere manier niet aantrekkelijk om te eten. En groenten al helemaal niet. 🙁 ( lees: peuterleeftijd)

Maar ….. met een bladerdeeg recept kan ik hem altijd blij maken. Dit warme snel diner recept was hij wel over te spreken. Ik snij dan de broodjes door midden en gaan we samen ” blazen” ( het broodje is nog eet) Als het is afgekoeld smikkel hij zo een heel broodje naar binnen en vraagt hij ” mama mag ik nog een?” Super schattig. Dan snel je moederhart toch en geef je hem maar al te graag een broodje van je eigen bord 😉 Dan heb ik maar wat minder vandaag, ik ben al lang blij dat hij eet 🙂

Ondanks dit zo’n makkelijk recept is dat er eigenlijk geen echt recept nodig is, laat ik je hieronder toch even snel zien hoe je dit snel diner recept kan maken. Laat het je inspireren!

Snel Diner Recept | Broodjes Kipgehakt

Nodig:

Bladerdeeg ( vergeet het niet te ontdooien)
ongeveer 250 gram kipgehakt
championen
prei
ui
knoflook teentjes
peper en zout
paprika poeder
curry poeder
Bereiding:

1. Snij alle groenten in kleine stukjes

2. Bak de kipgehakt gaar

3. Voeg de groenten bij het kipgehakt

4. Kruid naar eigen smaak

5. Vul de bladerdeeg met het kipgehakt mengel

6. Leg de broodjes in de oven op ongeveer 220 graden voor 30 min.

Liefs, Fara

Meer Recepten?

– See more at: http://farabellinga.com/snel-diner-recept/#sthash.JURI0Lm6.dpuf

Onze passie als Leefstijl Gezin is ons te verdiepen in voeding, gezondheid en afvallen. Op dit kanaal kan je ook heel veel informatieve en leuke video’s vinden waarin ik veel uitleg geef, tips en trucs geef en leuke weetjes vertel. Ook deel ik mijn ervaring met de kijkers en ben erg interactief. Je kan zeker je doelen bereiken met behulp van onze video’s. Ook komen regelmatig mijn man, zoon en dochter door beeld.

Abonneer op dit kanaal en het zal je heel veel brengen!

http://FaraBellinga.com
Video Rating: / 5


Hoe Laat Je Kip Snel Ontdooien


Lees meer over Hoe laat je kip snel ontdooien


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login