Rode Portsaus

Hoe Laat Je Saus Inkoken

Maak het Kerstdiner extra feestelijk met een heerlijke zelfgemaakte saus. Met dit recept laten we je zien hoe je een fluweelzachte rode portsaus maakt.

Begin met het pellen van de sjalot en snijd ‘m in ringen. Giet de port en de runderbouillon in een pan en voeg de sjalot, de laurierblaadjes en de tijm toe. Laat de saus 10 minuten inkoken en zeef de saus.
Voeg vervolgens al roerende met een garde de Allesbinder toe en kook de saus nog 1 minuut zachtjes door. Voeg tot slot de koude boter toe en roer tot het een fluweelzachte rode portsaus.
Serveer de rode portsaus bij vlees, dat is echt heerlijk!

Bekijk het recept hier: https://www.koopmans.com/recept/rode-portsaus/.

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je saus inkoken


Tags :

Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login