Puppy leren wandelen aan de lijn

Hoe Vaak Laat Ik Mijn Pup Uit

Puppy leren wandelen aan de lijn

We kregen veel vragen als “mijn puppy gaat zitten tijdens wandelen”, “pup wil niet aan de lijn lopen” en “pup loopt niet mee aan de lijn”. Deze problemen zijn vrij eenvoudig op te lossen. Elise doet in deze video voor wat je moet doen wanneer je puppy weigert te lopen of wanneer pup gaat zitten tijdens wandelen.

Het probleem dat een puppy gaat zitten tijdens de wandeling of niet aan de lijn wil lopen ontstaat meestal doordat men direct met het puppy wil gaan wandelen nadat deze opgehaald is bij de fokker. Vaak hebben puppy’s bij de fokker dat nog niet geleerd. Beter is om je pup eerst 1 of 2 dagen te laten wennen bij jou thuis zonder aan een riempje te moeten lopen. Indien mogelijk natuurlijk. Wanneer je geen tuin hebt zal dat lastiger worden.

In de video laat Elise ook zien hoe je het halsbandje om moet doen en waar je op moet letten. Tevens vertellen we hoe lang je met je puppy kan lopen.

Krijg je binnenkort een pup? Abonneer je dan op dit Youtube kanaal er komen binnenkort nog veel meer video’s over puppy’s

Naast de video “puppy leren wandelen aan de lijn” is er nog een uitgebreide beschrijving beschikbaar op onderstaande link:

https://tinyurl.com/y8cog5lt
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe vaak laat ik mijn pup uit


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login