Perzik Paastaart van Hadewych

Perzik Paastaart van Hadewych

Met bladerdeeg maak je gemakkelijk en snel lekkere perzik paastaartjes. Hadewych maakt ze met perziken, geitenkaas en een beetje honing. Heerlijk voor bij de Paasbrunch of voor bij het ontbijt.

In de video legt Hadewych stap voor stap uit hoe je deze perzik paastaartjes maakt. Je laat eerst de plakjes bladerdeeg ontdooien. Daarna snij je een lint van het deeg en vervolgens snij je een ronde vorm uit het deeg. Op de lintjes kun je een paaswens drukken. Dan meng je de geitenkaas met honing en hier bestrijk je de bodem mee. Je verdeelt de perzikschijfjes hierover en bestrooit de paastaartjes met tijm. Als laatste leg je het lint over de taartjes en je bakt ze goudbruin in de oven.

Wil je het recept even nalezen? Dan kan hier: https://www.koopmans.com/recept/perzik-paastaart-van-hadewych/ .

Nog meer lekkere paasrecepten kun je vinden op: https://www.koopmans.com/pasen/.


Hoe Laat Je Kip Snel Ontdooien


Lees meer over Hoe laat je kip snel ontdooien


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login