Oogsten en droognetten, Wernard legt het uit

Hoe Laat Je Wiet Drogen

De eerste vroegbloeiers zijn klaar voor de oogst, Wernard laat zien hoe eenvoudig dat kan gaan. Als je de toppen wilt roken kun je ze twee weken in een donkere goed geventileerde ruimte rustig laten drogen. Als je de takken na ongeveer twee weken kunt breken zijn ze klaar voor verder schoonmaken en verpakken. Het blad kun je apart drogen, b.v. in een droognet om er olie van te maken.

Is het je helemaal niet te doen om te roken en wil je van alles olie maken dan is een droognet wel zo handig. Een droognet neemt slechts 1M2 vloeroppervlak in beslag maar dan met 5 tot 7 etages. Ook kun je per etage alles 10-15 cm hoog op elkaar stapelen. Als je een plant oogst van 1-2 M hoog dan heb je die ruimte, dat volume ook echt wel nodig!

Maar voor de meesten is het nog niet zover en staan hun planten nog in volle groei. Denk erom in deze komende weken je plantjes flink te mesten met Fish-mix en Alg-A-Mic of je kilo’s daarvan af hangen, want dat is ook zo! Wat je erbij gietert aan vloeibare mest krijg je in groei en groen terug.

Voor vloeibare biologische meststoffen, droognetten en meer zie: www.cbdshop.nl


Lees meer over Hoe laat je wiet drogen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login