Nederlandse Loterij | Staat Loterij

Nederlandse Loterij | Staat Loterij

http://lotto-lottery.co/loterij ► Nederlandse Loterij | Staat Loterij

Als je het geluk hebt om de loterij van New York State te winnen zijn, kan het u de volgende koning van de heuvel te maken! De Loterij staat New York is niet alleen een van de grootste, maar een van de oudste staatsloterijen hier in de Verenigde Staten. New Hampshire neemt de prijs voor het feit dat de oudste loterij.

De Loterij staat New York loopt drie jackpots, ongeveer een dozijn scratch-off games en vijf dagelijkse tekeningen al 15.000 retailers en ongeveer 14.000 online verkooppunten.

De oprichting van de Loterij de staat New York is gemaakt door de nieuwe grondwet, die werd aangenomen in 1966. Zowat een derde van de omzet van de loterij, wat resulteert in 2000000000 $ per jaar, gaat rechtstreeks naar de steun van de New York City Onderwijs. De Loterij staat New York ook beurzen aan de leiders van morgen tot een in aanmerking komende afstuderen senior die wordt gekozen uit elke particuliere en openbare school in de staat. De enige voorwaarde voor het aanvaarden van deze award is dat ze New York universiteiten moeten bijwonen.

Er zijn verschillende spellen die in de loterij kan worden afgespeeld. Hier zijn een paar van de favorieten en hoe ze te spelen:

Take Five – Bezoek elke New York Staatsloterij retailer en vragen om een ​​playcard. Kies 5 nummers die gaan 1-39 en vul de vakjes die u hebt gekozen volgens de instructies op de playcard. U kunt ook kiezen voor de Quick Pick optie die veel tijd bespaart en laat de computer willekeurig de nummers voor u. Elke playcard bevat 5 spel panelen dus dat betekent dat je kunt krijgen om te spelen tot 5 keer op elk van uw playcards. De minimale kosten is $ 1 voor 1 spel. Natuurlijk kun je spelen tot $ 5 als je de 5-game playcard kiezen. Kies het aantal tekening die u wilt deelnemen aan zeven tekeningen van tevoren kan worden afgespeeld. – Allemaal op één ticket. Breng uw playcard aan de retailer en vindt u een apart kaartje voor elke verwerkte playcard krijgen. Controleer altijd uw tickets om ervoor te zorgen dat de data en nummers die worden afgedrukt correct zijn. Dat is alles wat er is. Nu alles wat je hoeft te doen is achterover leunen en wachten om te zien of u de gelukkige winnaar! De live TV tekeningen vindt plaats op 23:21 Je kunt elke dag te spelen vanaf%: 30 A.M.

Quick Draw – De volgende spannende spel om te spelen in de loterij van New York State is Quick Draw. Er zijn verschillende manieren waarop je kunt dit spel te spelen. U bent degene die de hoeveelheid te selecteren om te spelen, is de kans evenals hoeveel u kunt winnen! Op Quick Draw u bepalen hoeveel nummers die je wilt spelen. Selecteer vervolgens maximaal 10 nummers, variërend van 1 tot en met 80. U kunt verdorren kiezen voor de Quick Pick optie of zorg ervoor dat u hetzelfde aantal nummers die u in het eerste deel had gekozen te kiezen. Controleer het bedrag dat u wilt inzetten per spel en dan beslissen over hoeveel spellen die je wilt spelen; dan na alles is afgerond met de hand je playcard terug naar de Quick Draw retailer. Elke vier minuten de computer van de Loterij van de staat New York pikt willekeurig 20 nummers uit het gebied van 1 tot en met 80. Zij zullen dan op de Quick Draw monitor. Je bent een winnaar op basis van hoeveel van de nummers die je aan te passen. U vindt de Quick Draw spel waar je plezier of het nu in een restaurant, een bowlingbaan, een bar of een ander spel centrum vinden. Terminals blijven open vanaf 05:30 tot middernacht om uw inzetten te accepteren. Er zijn bijna 3.000 vergunde locaties waar u Quick Draw kunt spelen.

New York state lotto – de klassieker. Pick-up een playcard met 10 spel panelen. Elk paneel toont vierkanten genummerd van 1 tot 59. Kies 6 nummers van 1 tot en 59.Using een zwart potlood of een zwarte of blauwe balpen (rode inkt worden niet geaccepteerd), vul uw keuze van een 6 van de 59 genummerde vakjes in een spel panel. Of tijd besparen door te kiezen voor Quick Pick en laten de computer willekeurig nummers te selecteren voor u. De minimale spelen is $ 1 voor twee (2) spel panelen. Of je kunt spelen tot $ 5 op de 10-playcard.

Het is allemaal in het geluk van de loting. Voel je je gelukkig? probeer de New York State Lotto dan vandaag!


Tot Hoe Laat Kan Je Een Staatslot Kopen


Lees meer over Tot hoe laat kan je een staatslot kopen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login