Mobiel Bankieren en zakelijke rekening toevoegen

Mobiel Bankieren en zakelijke rekening toevoegen

Demo over het aanmelden bij en activeren van de App. Deze werkt dan met uw particuliere rekening(en). De demo laat ook zien hoe u vervolgens uw zakelijke rekening toevoegt aan de App. Ga naar http://www.ing.nl/particulier/mobiel/index.aspx.

De gesproken tekst in deze video:
Met de Mobiel Bankieren App van de ING regelt u overal uw dagelijkse bankzaken. Van gemakkelijk en snel uw saldo checken tot veilig geld overmaken. Voordat u mobiel kunt bankieren moet u zich aanmelden. Open de app en klik op aanmelden, u komt terecht op het aanmeldscherm. Beantwoord de vier vragen en klik op versturen. Er wordt nu gevraagd naar de Bevestigingscode. Om deze op te vragen logt u in op uw computer bij Mijn ING.Als u ingelogd bent klikt u op ‘Mobiel Bankieren’. U ziet nu een overzicht van uw mobiele toestellen en tablets die bij ons bekend zijn. Klik op Activeren om uw toestel te activeren. Vervolgens ontvangt u een TAN code. Deze voert u in en op uw scherm verschijnt de bevestigingscode. Vul deze bevestigingscode in op uw mobiel en accepteer de voorwaarden. Kies tot slot een vijfcijferige Mobiele Pincode om Mobiel Bankieren te beveiligen. Nu bent u klaar om veilig gebruik te maken van alles wat ING mobiel bankieren te bieden heeft!

Het toevoegen van een Zakelijk Rekening aan de Mobiel Bankieren App is eenvoudig.
Klik in het hoofdmenu op de optie “instellingen”, vervolgens op “Zakelijk bankieren toevoegen”. Beantwoord de twee vragen en klik vervolgens op “versturen.” Hierna logt u in op uw computer bij Mijn ING Zakelijk en u klikt op ‘Mobiel Bankieren’. U ziet nu een overzicht van uw mobiele toestellen en tablets die bij ons bekend zijn. Klik op Toevoegen om uw toestel te activeren.
Vervolgens ontvangt u een TAN code. Deze voert u in op uw computer. Zodra u op “Zakelijk toevoegen” klikt, is uw zakelijke rekening toegevoegd! In het menu van de app ziet u uw particuliere én zakelijke abonnementen. Altijd en overal geld overmaken met de Mobiel Bankieren App!
Video Rating: / 5


Tot Hoe Laat Stort De Abn Geld Op Je Rekening


Lees meer over Tot hoe laat stort de abn geld op je rekening


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login