KOEN WEIJLAND VERWENT VRIENDIN VOOR VALENTIJN! | BOEIEND – Concentrate BOLD

Hoe Laat Ik Mijn Vriendin Komen

YES het is weer maandag en dus hebben we weer een nieuwe Boeiend voor jullie! Deze week hebben we niemand minder dan de Fifa koning van Nederland Koen Weijland! Rijk zocht hem in de sportschool op om hem te boeien.

Na een intensieve workout gaan ze wat eten om vervolgens een video op te nemen voor het kanaal van Koen. Rijk heeft een leuke surprise voor Koen bedacht namelijk bubbelvoetbal! Na een hilarisch potje eten ze nog wat om thuis bij Koen af te sluiten. Al met al genoeg reden om op die knop te klikken!

Volg Concentrate BOLD:http://instagram.com/concentrate_bold
http://facebook.com/concentratebold

—————————————————
Concentrate BOLD is het kanaal met de vetste, meest ‘BOLD-e’ video’s. Hosts JayJay Boske, Rijk Hofman en Iris Enthoven doen extreme sporten, worden gedropt, maar voeren ook diepgaande gesprekken met bekend Nederland.

FUCKING BOLD. De video’s komen om 17:30 online. Kan soms wat later zijn, want dan zijn we een biertje aan het drinken. Dus niet huilen.

De BOLD-hosts bestaan uit onder andere ex-rugbyspeler JayJay Boske, bekend van Expeditie Robinson, maar ook van zijn eigen sport- & lifstylemerk DAY1. Rijk Hofman ‘Broertje van’, maar ook lekker bezig voor MTV & BNN. En de beeldschone vrouw Iris Enthoven, Insta-famous en presentatrice voor XITE, maakt het BOLD-team helemaal af. LEKKER TEAMPIE!

Volg de hosts:
https://www.instagram.com/jayjayboske/
https://www.instagram.com/rijkhofman/
https://www.instagram.com/irisenthoven/

DAY1 (JayJay): https://www.youtube.com/channel/UCrnx…
Rijk: https://www.youtube.com/user/RijkRamses

Iris: https://www.youtube.com/channel/UC125…

Concentrate BOLD is onderdeel van de Concentrate-squad. Met de kanalen Concentrate & Concentrate Velvet hebben we in totaal zo’n 900.000 abonnees en maken we focking toffe content. CHECKEN DIE SHIT!

#boeiend #koenweijland #fifa
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik mijn vriendin komen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login