Kantoor makeover – Van Donker & Saai naar Licht & Inspirerend + DIY Hacks!

Hoe Laat Is Het Donker

Kantoor makeover - Van Donker & Saai naar Licht & Inspirerend + DIY Hacks!

Oké, ik geef het toe. Dit is even heel wat anders dan fitness, voeding of mindset: een kantoor makeover! Van saai en donker naar fris en inspirerend. Hoe ik dat heb gedaan? Kijk de vlog & find out!

Ik weet dat dit niks te maken heeft met fitness, maar het lijkt me wel leuk om voor Fitaddict steeds meer leuke lifestyle dingen te gaan introduceren zoals deze video. Ik kreeg voor het najaar weer helemaal de kriebels om alles om te gooien en mijn kantoor een makeover te geven. Ik heb heel wat nieuwe dingen gekocht en geknutseld en hoe ik dat precies heb gedaan laat ik vandaag zien. Let ook goed op de DIY hacks, want die maken je huis zoveel leuker met een mini budget! Enjoy en laat me vooral weten wat jullie hier van vinden.

❐ ARTIKEL BIJ DE VIDEO ❏
➥ http://www.fitaddict.nl/2018/09/03/weekvlog-21/
—————————————————-
➥ Ik zou het super tof vinden als je de ABONNEER button klikt en een DUIMPJE OMHOOG geeft voor deze video. Het helpt me om mijn kanaal te laten groeien, alvast bedankt!

❐ FOLLOW ME ❏
Volg Fit Addict en blijf altijd op de hoogte:
Instagram: @fitaddictnl – www.instagram.com/fitaddictnl
Facebook: /fitaddictnl – www.facebook.com/fitaddictnl
Twitter: @fitaddictnl – www.twitter.com/fitaddictnl
Vragen / Opmerkingen: info@fitaddict [dot] nl

❐ GRATIS DOWNLOADS! ❏
De missie van mijn Youtube kanaal en blog is om zoveel mogelijk dames te helpen en begeleiden naar een fitte en gezonde leefstijl. Daarom heb ik allerlei gratis downloads voor jullie gemaakt.

❐ GRATIS: ❏
– Informatieve PDF’s
– Printables
– Hulp Guides
– Trainingsschema’s

➫ Wil jij toegang tot deze waardevolle content? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang enkele minuten na jouw inschrijving een welkomstbericht met het wachtwoord tot deze pagina!

➫ Zorg er wel voor dat je eerst je inschrijving bevestigd! Als je niet bevestigd, ontvang je de code namelijk niet. En je spamfolder ook in de gaten houden, daar kunnen de mailtjes soms ook in belanden.

❐ DIRECT GRATIS AANMELDEN: ❏
➫Aanmelden? http://www.fitaddict.nl/downloads/
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat is het donker


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login