Kaasbroodjes maken.

Welkom bij keukengeheimen! Op deze YouTube pagina zal ik iedere week een filmpje uploaden. Veel bak plezier!

Vandaag heb ik heerlijke kaasbroodjes voor jullie. Wat heb je nodig:
-200 gr. kaas
-60 gr. bloem
-60 gr. boter
-250 ml. groente bouillon
-pakje bladerdeeg

Bereiding:
– Smelt 60 gr. boter in een pannetje, als dat gesmolten is voeg je er 60 gr. bloem bij. Roer dit goed door tot een dikke massa.
– Voeg nu 250 ml. groente bouillon toe. Roer dit goed door elkaar.
– Voeg nu 200 gr. kaas toe. Laat de kaas smelten.
– Giet nu alles in een bakje of schaaltje. zet deze ongeveer 10 min in de koelkast.
– Verwarm de oven voor op 180°C.
– Leg een plakje bladerdeeg op een bord of op een snijplank.
– Snij de kaas in stukjes. en leg het eerste stukje op het bladerdeeg.
– vouw de bladerdeeg dubbel en besmeer hem met ei.
– Leg hem op de bakplaat en gooi der nog een beetje kaas over heen voor de mooiheid.
– bak hem dan voor ongeveer 20 á 25 min tot hij goudbruin is.
– smullen maar!!!


Hoe Laat Je Kaas Smelten


Lees meer over Hoe laat je kaas smelten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login