Iemand Vertellen Dat Je Hem Leuk Vindt? 3 Redenen Waarom Je Het NIET Moet Doen

Hoe Laat Je Zien Dat Je Van Iemand Houd

Iemand Vertellen Dat Je Hem Leuk Vindt? 3 Redenen Waarom Je Het NIET Moet Doen

Het is onvermijdelijk dat je op een gegeven moment een man leuk gaat vinden. Heel erg leuk. Maar is het een slim plan om hem dit te vertellen? Je krijgt hier het antwoord.
►►Hier meer tips: http://mannengeheim.nl/vertellen-dat-je-hem-leuk-vindt/

Er komt een punt waarop je hem moet vertellen dat je hem leuk vindt. Maar moet je zeggen dat je hem leuk vind via sms, wanneer moet je het hem vertellen en vooral hoe moet je het hem vertellen? Moet je het hem überhaupt vertellen?

Vooral die laatste vraag is goed om jezelf af te vragen. Iemand vertellen dat je hem leuk vind is niet een super goed idee, ook al houd je echt van hem.

Hij gaat jou steeds leuker vinden, maar als jij hem vertelt dat je hem leuk vindt en hij is nog niet op het punt gekomen dat hij dat voor zichzelf ook duidelijk heeft dan kan het best wel afschrikkend werken.

Ook is het beter om iemand te laten zien dat je van hem houdt in plaats van het hem te vertellen. Dat is leuker en komt veel beter over op de man.

En als laatste wil ik je meegeven dat wanneer je besluit te vertellen dat je hem leuk vindt, je daarmee besluit zijn jacht stop te zetten. Dat is nooit goed. Wij mannen zijn jagers en zodra jij zegt dat je van ons houdt gaan wij minder ons best voor jullie doen.

Ik zeg niet dat je hem nooit mag vertellen dat je hem leuk vindt. Tuurlijk, wij vinden dat net als jullie ook leuk om te horen. Maar doe het gewoon niet te vaak.

Ik heb je nu verteld waarom je het niet moet vertellen dat je hem leuk vindt. Maar ben je benieuwd naar hoe je het hem wel laat zien, dan heb je geluk. Ik heb hier een blog over geschreven waarin duidelijk staat beschreven wat je kan doen. Veel plezier ermee:

http://mannengeheim.nl/vertellen-dat-je-hem-leuk-vindt/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim (http://mannengeheim.nl/) voor meer artikelen en video’s.
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je zien dat je van iemand houd


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login