Hond leren wandelen zonder trekken – Hond trekt aan de riem afleren

Hoe Laat Ik Mijn Hond Stoppen Met Blaffen

In de top 5 van gedragsproblemen bij honden komen we het trekken aan de riem tegen. We kregen heel veel vragen binnen zoals “mijn hond trekt enorm aan de riem”, “hoe kan ik het trekken aan de riem afleren” of “hoe kan ik mijn hond leren wandelen zonder trekken”.

Het trekken aan de riem afleren, of beter gezegd je hond leren wandelen zonder trekken, is vrij eenvoudig en kan je zonder vervelende hulpmiddelen aanleren. Meer dan een ring clicker, super griplijn en gezonde beloningen heb je niet nodig.

Zorg ervoor dat je eerst een betere band met e hond opbouwt dat doe je door de clickertraining cursus te volgen. Daarna kan je deze cursus “Hond leren wandelen zonder trekken” volgen.

Koop géén zogenaamde hulpmiddelen om het trekken aan de lijn af te leren zoals een gentle leader. Een gentle leader tegen trekken aan de riem gebruiken is pure onmacht en niet diervriendelijk.

In deze video zie je een hond die enorm aan de riem trekt en doe ik stap voor stap voor hoe je het trekken aan de riem in 3 weken kan afleren. De hond trekt niet meer aan de riem en valt niet meer uit naar andere honden.

Veel succes en wanneer je er niet uitkomt vraag gerust we helpen je graag!

https://www.hondenschool.online/gedragsproblemen-hond/hond-trekt-aan-de-riem-afleren/
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik mijn hond stoppen met blaffen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login