Hoe word je jezelf? In gesprek met actrice Anne van Veen | Sanny zoekt Geluk

Ambitieuze crea bea’s opgelet! In dit leuke carpool college met actrice en schrijfster Anne van Veen hebben we het over hoe je je creativiteit kunt boosten! Vandaag 2 WIN ACTIES! Je kunt een weekendje weg met een Renault winnen door hier je ambitietype te bepalen: http://bit.ly/Renault_Sanny4

En wil je het boek van Anne winnen? Laat een reactie achter, dan loten wij er een winnaar uit! De speellijst van Anne vind je hier: https://annevanveen.nl/ En doe je duim omhoog als je net zo geïnspireerd werd als ik door dit gesprek:-)

Deze video maakte ik in samenwerking met Renault.

Check ook mijn blog http://sannyzoektgeluk.nl voor je dagelijkse dosis happiness! en volg me hier op youtube: http://bit.ly/1bmeWuC

INSTAGRAM:http://instagram.com/sannyzoektgeluk
FACEBOOK: https://facebook.com/SannyzoektGeluk
SNAPCHAT: @Sannyzoektgeluk
TWITTER: :http://twitter.com/sannyver

————————————————————————————
Hoi ik ben Sanny Verhoeven. Om mijn persoonlijke ervaringen op de weg naar geluk te delen, ben ik ‘Sanny zoekt Geluk’ begonnen. Hier vind je handige tips over persoonlijke groei voor een nog beter en mooier leven. Elke donderdag om 16.00 uur en op zondag een vlog om 8.30 uur.
Verwacht vlogs over: geluk, gezonde voeding, reisinspiratie, mindfulness, carriere, succes, je mind, stress verminderen, yoga, lifehacks, productiviteit, de law of attraction, de liefde en mediteren.
Video Rating: / 5


Hoe Laat Ik Verwacht Wordt


Lees meer over Hoe laat ik verwacht wordt


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login