Hoe kom je van het vliegveld naar het centrum van Valencia

Ik leg je uit hoe je van het vliegveld het beste naar het centrum van Valencia kunt komen. Heb je vragen als welke metro je moet pakken en hoe veel een taxi kost? Kijk dan snel verder

De afstand tussen het vliegveld en Valencia is ongeveer 20 minuten met de taxi en met de metro ook.

Als je aankomt op het vliegveld van Valencia loop je vrij snel de gate uit aangezien het niet een erg groot vliegveld is. Je kunt of op het vliegveld de metro pakken of je kunt met de taxi, deze staan voor de deur voor je klaar. Let op de prijs van de taxi naar het centrum is een vast tarief van 20 euro en zit je buiten het centrum richting het strand dan is de vaste prijs 23 euro. Er zijn geen extra´s voor koffers of personen dus laat je niet oplichten hoor!

Ga je met de Metro dan koop kun je bij de automaat een kaartje kopen, je betaald ook voor het kaartje zelf 1 euro dus als je met meerdere personen bent deel dan dit kaartje. Je kunt het met maximaal 4 personen tegelijk gebruiken. Het kaartje kun je ook opnieuw opladen.
De automaat heeft ook de optie ENGELS, wel zo handig en duidelijk.
De metro van het vliegveld naar de stad is zone abcd, meestal gebruik je als tourist in de stad de rest van je verblijf alleen zone A hiervoor is een 10 rittenkaart 7,20 .
Een enkeltje kost 3,90 en 10 ritten kost 20 euro. Ben je met 4 personen dan is het goedkoper om een 10 ritten kaart te kopen ipv 8 losse
Er gaan 2 metro lijnen van het vliegveld beide gaan dezelfde richting op dus je kunt je niet vergissen als je in het centrum verblijft dan is de halte meestal Colon of Xativa. In ongeveer 20 minuutjes ben je in het centrum.

Ik hoop dat de video je helpt bij een fijne start in Valencia, laat het mij weten en like de video heb je nog vragen laat een reactie achter ik beantwoord ze graag!

www.toursinvalencia.com

Facebook: https://www.facebook.com/toursinvalencia/
Twitter: https://twitter.com/toursinvalencia
Instagram: https://www.instagram.com/toursinvalencia/


Hoe Laat Moet Ik Op De Luchthaven Zijn


Lees meer over Hoe laat moet ik op de luchthaven zijn


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login