Hoe er voor miljoenen van onze boeren wordt gestolen

Hoe Laat Ik Boeren

Nederlandse boeren investeren voor miljoenen in hun bedrijven. Door met drones, gps-apparatuur en andere innovatieve systemen te werken, behoren ze tot de efficiëntste agrarische sector ter wereld. Maar met al die investeringen komt ook een risico: criminelen weten precies wat er op het platteland te halen valt.

Abonneer je op NOS op 3 en praat mee: youtube.com/nosop3

#boeren #diefstal #NOSop3
—————————————————————
VOLG NOS op 3 op Instagram
https://www.instagram.com/nosop3
—————————————————————
De NOS is de grootste nieuwsorganisatie van Nederland. Op YouTube.com/NOSop3 vind je elke zaterdag nieuws dat je niet mag hebben gemist. Wij van NOS op 3 gaan voor jou op onderzoek uit naar nieuws uit jouw wereld. Ook kan je hier uitleg vinden bij het nieuws.

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN? We horen graag wat jij van het nieuws en onze uitleg vindt, laat je horen in de comments! Of mail ons: nosop3@nos.nl
En we vinden het leuk als je je abonneert op ons kanaal: https://www.youtube.com/nosop3

► OVER NOS: Je vindt de NOS de hele dag door op radio en televisie met het NOS Journaal, op NOS.nl, YouTube, Instagram, Facebook en Twitter. Altijd. Overal. NOS.

► VOLG ONS HIER: https://www.nos.nl Instagram: https://www.instagram.com/nosop3 Twitter: http://twitter.com/nosop3 Facebook: https://facebook.com/nosop3

Download NOS voor iOS: http://apple.co/1JObNaK
Download NOS voor Android: http://bit.ly/2d4GJN7
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik boeren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login