Google Assistent beschikbaar in Nederland! Dit zijn de 5 tofste features (Dutch)

Hoe Laat Je Google Vliegen

Het duurde even, maar eindelijk is het zover: de Google Assistent is beschikbaar in Nederland. Tijd om eens te kijken wat je eraan hebt. In deze video bespreken we de vijf leukste features van de Google Assistent.

De Google Assistent bestaat natuurlijk al een tijdje, maar tot vorige week kon hij nog geen Nederlands. En dus vond Google het niet nodig om de digitale assistent en het hele ecosysteem dat daarbij hoort in Nederland uit te brengen. Inmiddels zijn de vertalers aan de slag geweest en is het zover: Google’s slimme hulpje kan Nederlands.

Voor de introductie in Nederland heeft Google niet alleen een paar vertalers aan de slag gezet, maar is het ook met partners aan de slag gegaan. Het resultaat? Een vrij complete virtuele assistent die samenwerkt met verschillende Nederlandse apps en diensten.

Zo kun je aan de Assistent vragen wanneer je Post NL-pakketje bezorgd wordt en kan de plugin van KLM een vlucht voor je zoeken. Albert Heijn en Jumbo zijn er om je te helpen met de boodschappen en NOS leest op commando het journaal voor. Dat zit allemaal goed in elkaar.

Natuurlijk kunnen we het uitgebreid over de Google Assistent gaan hebben. Maar het is natuurlijk veel leuker om ermee aan de slag te gaan. Daarom probeerden we bij WANT de vijf leukste features van de Nederlandse Assistent voor je uit. In deze video brengen we verslag uit en laten we die functies zien. Veel kijkplezier!

Vers van de pers: Google lanceerde niet alleen Google Assistent in Nederland, maar ook het nieuwe Android 9.0 Pie. In dit artikel zetten we alles over het besturingssysteem voor je op een rijtje. Weet je alvast wat je eind dit jaar op jouw smartphone kunt verwachten.

Op zoek naar een nieuwe telefoon of tablet? Bekijk onze aanraders in de telekoopwijzer: https://www.allaboutphones.nl/telekoopwijzer/

All About Phones is een onderdeel van WANT.nl, hét online magazine over innovatie. Op onze website, http://www.want.nl/, kun je terecht voor toffe artikelen over alles wat met tech en vooruitgang te maken heeft. Binnen All About Phones brengen we het laatste nieuws over smartphones, wearables en accessoires. In videovorm, en dus hier op YouTube, behandelen we de beste smartphones en accessoires. Bijvoorbeeld van Apple, Samsung, Huawei, Nokia, Motorola en Sony. Daarnaast hebben we een maandelijkse smartphone-koopwijzer, regelmatig top 5 lijstjes waarin we de beste smartphones in een bepaalde categorie bespreken en reviews van accessoires.

Enkele populaire smartphones die wij op dit moment bespreken zijn de Samsung Galaxy S9, Huawei P20 Pro, Nokia 7 Plus en Apple iPhone X. Ook goedkopere toestellen als de Motorola Moto G6, Samsung Galaxy A8 2018, Huawei P Smart en Huawei P20 Lite komen aan bod. Accessoires en andere connected apparaten die we bespreken zijn bijvoorbeeld de Philips Hue, Samsung Gear S3 en JBL Charge 3.
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je google vliegen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login