EP 47 – Loslaten Meditatie | Leer Vastgezette Patronen Loslaten & Omarmen | Geleide Meditatie

Los Laten

EP 47 – Loslaten Meditatie | Leer Vastgezette Patronen Loslaten & Omarmen | Geleide Meditatie
Download mijn boek ‘Makkelijk en Magisch Mediteren’ nu gratis: https://dolly.nl/magisch-mediteren/

Meer inspiratie? Volg @dolly.nl op Instagram: https://www.instagram.com/dolly.nl/

In de meditatie van vandaag gaan we iets heel belangrijks doen. Het is niet voor niks de kern van spiritueel werk. Ik heb het over loslaten. Loslaten is iets heel anders dan denken ‘ach, het maakt ook niet uit’ of ‘ik heb wel iets beters te doen dan me hier druk over te maken, ik laat het los’. Loslaten is een heel fysiek en sensitief proces van ontspannen in de gevoelens die in je opkomen, de energie die begint te stromen door laten stromen zodat deze als vanzelf je systeem kan verlaten. Deze vorm van energetisch loslaten maakt je vrij en zorgt ervoor dat je steeds meer toe kan laten, genieten van het leven en steeds minder last hebt van oude bagage die je niet meer dient.

👇🏼ABONNEER OP MIJN KANAAL VOOR WEKELIJKS NIEUWE GRATIS MEDITATIES 👇🏼
https://www.youtube.com/user/dollyhvb?sub_confirmation=1

Bekijk ook twee van mijn andere afspeellijsten
1. Vlogs – https://www.youtube.com/playlist?list=PLs-jjWz6G1pJziqIrB39PDra9V_dZ5qeh
2. LIVE Events – https://www.youtube.com/playlist?list=PLs-jjWz6G1pIlSytStSxw1V9hZD3igHgJ

De meditatie van vandaag kan alles voor je veranderen. Met het loslaten dat we vandaag gaan doen bedoel ik het loslaten van bijvoorbeeld vastgezette patronen, emoties die terugkeren, herinneringen of situaties uit het verleden die je nu nog steeds beïnvloeden. Het loslaten hiervan is geen mentaal proces, maar een energetisch proces. Dit energetische proces werkt eigenlijk op een hele natuurlijke manier, namelijk via je lichaam.

We zijn vaak geneigd om gevoelens die we liever niet willen voelen te onderdrukken. Op dat moment sluit je je ervoor af en heb je misschien minder last van het vervelende gevoel. Maar op elk moment dat er een trigger is in je leven, zal dit gevoel weer terugkomen. Op termijn zal dit je leven dusdanig beïnvloeden dat je bepaalde situaties bijvoorbeeld gaat vermijden en voelt je daardoor steeds minder vrij.

De manier om hier verandering in te brengen is door je niet af te sluiten en je gevoelens niet te onderdrukken. Er juist in ontspannen, de gevoelens door je heen laten bewegen en ze vervolgens los te laten is de sleutel naar verandering hierin.

👇🏼 VOLG ME OP SOCIAL MEDIA👇🏼

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/dolly.nl/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/Dolly.nl/
LINKEDIN: https://www.linkedin.com/in/dollyheuvelingvanbeek
WEBSITE: https://dolly.nl/

#Loslaten #Overgave #Meditatie

In Deze Meditatie Gaan We Je Vastgezette Patronen Loslaten & Omarmen, Waardoor Je Je Meer Vrij Zult VoelenVideo Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Los laten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login