Eid choco/kokos bonbons

Hoe Laat Je Chocolade Stollen

πŸ“©: kitchennas@gmail.com
πŸ‘»: kitchennas
πŸ“Έ: kitchennassira

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”

Choco/kokos bonbons:
– 100 gram mariakoekjes
– 250 gram ongezouten pinda’s
– 1 blikje gecondenseerde melk
– 2,5 eetlepels suiker
– 300 gram witte chocolade
– 100 gram kokosrasp
– 100 gram melkchocolade
– Mold

Smelt de melkchocola en witte chocola.
Doe dan de ongezouten pinda’s en mariakoekjes in een mixer met de suiker. Mix dit tot alle stukjes fijn zijn geworden.

Doe dit vervolgens in een kom en voeg de gecondenseerde melk beetje bij beetje toe en stop totdat je een geheel kan maken.

Dan doe je een laagje witte chocola in de mold, dit laat je hard worden in de koelkast. Daarna doe je weer een laagje en dat laat je ook hard worden.

Dan doe je een beetje van de vulling erin en laat dit ook hard worden. Eindig met witte chocola en laat dit ook hard worden.

Dan haal je de bonbons uit de mold en dip je de onderkant in de melkchocola en daarna meteen in de geraspte kokos. Laat dit hard worden.

Als laatste doe je wat chocola in het midden van de bonbons

❀️❀️❀️
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je chocolade stollen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login