EETSCHEMA BABY 8 MAANDEN

Hoe Laat Geef Je Fruithapje

— EETSCHEMA BABY 8 maanden oud —

In deze video zie je het eetdagboek van Jade Jasmijn. Mijn dochter van 8 maanden oud. Ik laat je zien wat haar eetschema ongeveer is. Ik maak bijna al het eten wat ze krijgt (nog) zelf.

In deze video laat ik niet zien hoe het moet of hoe het hoort. Alleen hoe wij het doen. Jade is heel content met dit eetschema en groeit goed. Ik claim niet dat dit de enige waarheid is. Er zijn meerdere voedingsschema’s mogelijk.

Ik ben geïnspireerd door het boek: Easy Peasy. Zij stellen dat je moet voeden ipv voeden. Daarom krijgt Jade dus met de lunch warm eten en aan het einde van de dag brood. (warme maaltijd is de meest voedzame maaltijd, maar einde van de dag zijn baby’s vaak moe. Brood vinden de meeste kindjes wel lekker, dus dat gaat er gemakkelijk in). En een fruit hapje in de middag i.p.v. de ochtend, omdat je dan de bekende middag dip hebt.

EETDAGBOEK:

7:00 – melk fles en speltpap
10:30 – melk fles
12:30 – warme maaltijd
15:15 – fruit hapje
17:15 – zout arm brood
19:00 – fles melk met rijstebloem

Wij gebruiken HIPP opvolgmelk. Deze is biologisch.
TUSSENDOORTJE: tijdens deze dag heeft Jade geen tussendoortje gegeten, maar ik geef haar vaak wel een soepstengeltje of een maiswafel.

Ik hoop dat je het een leuke video vond. Ik vond het zelf superleuk om te maken. Wil je dat bij 9/10 maanden er weer een video komt, laat het me weten door een reactie hieronder in de comments. Dank je wel!

MUSIC:
Music: “Tony’s Belated Breakfast” en “Lovely Rita” en “sombre, green” by Birocratic (http://birocratic.lnk.to/allYL)
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat geef je fruithapje


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login