Ann-Eline’s Bakery: Chocolate Chip Cookies

Ann-Eline's Bakery: Chocolate Chip Cookies

** VOLLEDIG RECEPT ONDERAAN! **

Een handig en eenvoudig recept om zelf overheerlijke homemade chocolate chip cookies te bakken. Enjoy! 🙂

ALERT ! In het filmpje ben ik bij het ‘how to make’ gedeelte de stap van de bloem vergeten. Door het monteren is dit er uit gevallen. Bij deze het recept nog eens in tekstvorm:

Wat nodig?

– 150g boter
– 80g lichtbruine suiker
– 80g witte suiker
– 1 ei
– 225g patisseriebloem
– snuifje bicarbonaat
– snuifje zout
– 150g chocoladestukjes

Hoe maken?

– Meng de boter en de suikers tot een geheel
– Voeg bloem, zout en bicarbonaat onder de massa
– Breek het ei en meng dit mee onder het deeg tot het een vaste en homogene massa wordt.
– Voeg tot slot de chocoladestukjes toe en laat het geheel even rusten.
– Verwarm de oven voor op 190 à 200°C.
– Rol kleine balletjes van het deeg en duw ze zachtjes plat. Plaats deze op een bakplaat met bakpapier op.
– Bak de koekjes voor ongeveer 10 minuten op 200°C (vanaf ze bruin beginnen te kleuren zijn ze goed)
– Laat de koekjes even afkoelen en klaar! Smakelijk! 🙂

———————————————————————————————————————
Muziek: ‘That positive feeling’ by ‘Alumo’


Hoe Laat Ik Cookies Toe


Lees meer over Hoe laat ik cookies toe


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login