3FM-dj Domien Verschuuren draait nog steeds Efteling-muziek – Efteling Fans

In de tweede aflevering van Efteling Fans maken we kennis met 3FM-dj Domien Verschuuren (29 jaar). Domien draaide al Efteling-muziek toen hij nog een kleine jongen was en radio maakte vanuit zijn slaapkamer in Tilburg. Nu hij écht radio-dj is spelen de Efteling-melodieën nog steeds een grote rol in zijn werk. Maar muziek is niet het enige wat Domien met de Efteling verbindt. 12 jaar geleden werkte hij in het attractiepark en daar staan hem een aantal verrassingen te wachten…

Voor sommige mensen is de Efteling een attractiepark, maar voor anderen is de Efteling meer dan dat. In deze gloednieuwe Efteling YouTube-serie ontmoet je iedere maand een échte Efteling Fan. Thuis, op het werk en in de Efteling. Daar laten ze zien welke soms onmisbare plek de Efteling in hun leven invult.

Ontdek de Efteling in deze docu-reeks van een andere en bijzondere kant en kijk iedere laatste vrijdag van de maand naar een nieuwe aflevering. Ben jij ook een échte Efteling Fan of ken je iemand met een grote passie voor de Efteling? Laat het ons weten in de comments of stuur een e-mail naar youtube@efteling.com.

Abonneer je op het Efteling YouTube kanaal en bekijk als eerste nieuwe video’s van de Efteling! http://www.youtube.com/efteling.

Kijk ook op https://www.facebook.com/efteling of op http://www.efteling.com en blijf op de hoogte van alles uit de wondere wereld van de Efteling.
Video Rating: / 5


Tot Hoe Laat Mag Ik Muziek Draaien


Lees meer over Tot hoe laat mag ik muziek draaien


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login