26 NAGELHACKS DIE ELK MEISJE MOET PROBEREN

Hoe Laat Je Lijm Snel Drogen

MOET NAGELONTWERPEN PROBEREN

Bekijk de beste selectie van manicure hacks en ontwerpen waar je helemaal van gaat houden! Onze lifehacks zijn de beste manier om het budget te besparen en hebben een perfecte manicure.

Probeer deze perfecte reddingsboeien:

– Matte manicure ziet er zeer elegant uit en je hoeft geen speciale jas te kopen om dit effect te bereiken. Breng een laagje van je favoriete nagellak aan en steek je vinger in een glas met maïszetmeel. Maak de nagel schoon van zetmeel met een make-up borstel. Klaar!

– U kunt eenvoudig thuis een nagellak maken. Neem een heldere nagellak en voeg eventuele oogschaduwen toe. Schud de nagellak met een houten stokje.

– We delen de manier om met de uitgegroeide nagellak om te gaan – bevestig het gewoon met een mooie glitter van bijpassende kleur.

– U kunt nagellak bloemen maken om haaraccessoires te versieren. U hebt een dunne draad nodig die bochtig is, nagellak, nagellak, schaar. Bekijk de volledige tutorial in onze video

– U kunt uw nagels eenvoudig bevestigen met behulp van een theezakje. Knip kleine vierkantjes uit theezakjes. Bedek de nagel met een grondlaag en leg er een theezakje op. Dek af met een tweede laag grondlaag en corrigeer de nagelvorm met behulp van een nagelvijl.

– Met behulp van een marker en alcohol kunt u een perfect manicure design creëren. Bekijk de volledige tutorial in onze video!

– Elk meisje weet hoe moeilijk het is om glitternagellak te verwijderen. We hebben een idee van hoe je een peel-off manicure kunt maken. Gebruik PVA-lijm als basislaag en bedek het met glitternagellak.

– Zorg altijd voor je nagels en we zijn klaar om een eenvoudig en werkend idee te delen hoe je je nagels sterker kunt maken. Smelt wat was in een kom, laat een beetje afkoelen. En plaats je vingers er enkele seconden in en plaats daarna je vingers in een kom met koud water. Herhaal deze procedure tijdens de week

Tijdstempels:

01:17 Zelfgemaakte nagellak

02:02: 02:02 Creatief nageldesign idee

03:07 Zelfgemaakte nagellak remover

05:10 Verrassende manieren om nagellak te gebruiken

07:59 Peel-off manicure

——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat je lijm snel drogen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login