26 IDEEËN VOOR WATER IN DE MOND EN ZACHTE CHOCOLADE

Hoe Laat Ik Chocolade Smelten

VERBAZINGWEKKENDE CHOCOLADE IDEEËN

Laten we ons voorbereiden op het beste feest ooit! We hebben een heleboel ideeën voorbereid over hoe je een geweldige snoepreep kunt maken die al je vrienden zich zullen herinneren! U vindt een ton van coole ideeën over hoe je een snoepreep te versieren, hoe om te koken heerlijke recepten in een mum van tijd. Volg onze tutorials en je vrienden zullen versteld staan van het resultaat.

Probeer deze geweldige dessert ideeën thuis te maken:

– Maak een chocolade kom om een ijsje te serveren of je kunt een ijsje ermee versieren. Blaas een ballon op en smelt de chocolade in een kom. Plaats een ballon in chocolade, doe hem uit en laat afkoelen.

– U kunt cupcakes op een zeer mooie manier versieren. Personaliseer cupcakes met chocolade “wax” zegels. U kunt waszegels vinden in de ambachtelijke winkels. Verwarm de chocolade in de magnetron. Neem een perkamentpapier en maak kleine druppeltjes chocolade. Laat de chocolade een beetje afkoelen en plaats het zegel op de chocoladedruppels en druk even op de chocolade.

– Bekijk twee eenvoudige manieren om chocoladebladeren te maken

– Maak prachtige chocoladedecoraties met behulp van bubbeltjesfolie. Smelt de chocolade in de magnetron. Leg de noppenfolie op een tafel en bestrijk de gesmolten chocolade. Bevries en verwijder daarna de noppenfolie.

– Hier is een recept van mooie marmercake. Neem twee plastic flessen en meng suiker, bakpoeder, olie en een ei. Meng dezelfde ingrediënten in de tweede fles maar voeg cacao toe. Neem een ronde bakplaat en creëer een zebrapatroon door één laag op elkaar te leggen.

– Je kunt gemakkelijk chocoladevlinders maken. Je hebt een vlindersjabloon, waspapier en gesmolten chocolade nodig. Bekijk de volledige tutorial

Vergeet niet om deze ideeën te delen met je vrienden!

TIMESTAMPS:

00:09 Chocolade schalen

00:58 Chocoladewaszegels

08:20 Chocolade vlinders

13:38 Ijsgebak

——————————————–
5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: https://www.epidemicsound.com/
Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe laat ik chocolade smelten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login