YouTube naam veranderen 2016 – YouTube naam wijzigen – Hoe verander je YouTube naam

YouTube naam veranderen? In deze video van de Online Video Marketing Academy leggen wij uit hoe een Persoonlijke en Zakelijke YouTube naam gewijzigd kan worden.

Hi, mijn naam is Gijs, 1 van de docenten van
de Online Video Marketing Academy. In deze video ga ik jullie laten zien hoe je de naam van je YouTube kanaal kunt wijzigen.

Als eerste ga ik laten zien hoe je de naam van je Persoonlijke YouTube kanaal kunt wijzigen. En later in deze video laat ik zien hoe je je Zakelijke YouTube kanaal qua naam kunt wijzigen.

Wij loggen eerst in, vervolgens zie je dat er 2 kanalen aan dit
YouTube uhh email adres hangen, dat is Piet de Klerk, dat is het Persoonlijke YouTube kanaal en Loodgieters bedrijf Y, dat is het Zakelijke YouTube kanaal.

Die allebei hangen aan 1 Gmail account. Nou wij gaan als eerste, Piet de Klerk, het Persoonlijke YouTube kanaal qua naam wijzigen, wij klikken op OK, vervolgens, ga je naar de icoon, om even te kijken, staan wij ingelogd met het Persoonlijke YouTube account.

Dat staan wij, vervolgens klik je op YouTube instellingen, dat is het Tandwieltje, en dan zie je het Overzicht.

En de eenvoudigste manier om de naam van je YouTube van je Persoonlijke YouTube kanaal te wijzigen, is te doen via je G+.

Vervolgens wordt je automatisch doorverwezen naar je gekoppelde G+ die aan jet Persoonlijke YouTube kanaal zit.

En je klikt op Wijzigen, je ziet hier, het is een Persoonlijk YouTube kanaal, dus het heeft een voornaam en vaak ook een achternaam, dus wij kunnen hier ook “Kees” neerzetten, ik noem maar iets “Zwart”, hier nog meer Opties doen, bijvoorbeeld een uhh Nickname of Bijnaam, doen wij KZ, dit hoef je overigens niet in te vullen.

Je klikt op Opslaan, en vaak zie je dat binnen enkele minuten, de naam van je Persoonlijke YouTube kanaalis gewijzigd.

Als eerste zie je dat in je gekoppelde G+, het is nu “Kees Zwart”.
Vervolgens ga je even kijken of het ook daadwerkelijk in YouTube is gewijzigd, dan herlaad ik even de pagina.

Ik klik vervolgens op het Icoontje, en dan zie je inderdaad; “Kees Zwart”. Vervolgens ga je nog even kijken of het ook daadwerkelijk gewijzigd is je Kanaal, en dat is hij: “Kees Zwart”, en dan klik je nog even op: Kanaal weergeven, en heel af en toe kan hier dan nog de oude naam staan, maar dat is een kwestie van tijd, een paar minuten voordat hij refresht.

En je ziet eigenlijk dus nu dat je Persoonlijke YouTube kanaal qua naam gewijzigd is. Ik ga jullie ook laten zien, hoe je je Zakelijke YouTube kanaal kunt wijzigen. Nou je logt even in op YouTube, zorg dat rechtsboven in op het icoontje klikt, om te kijken op welk YouTube kanaal je staat ingelogd.

Dit is het Persoonlijke en dit is de Zakelijke YouTube kanaal. Daar klik je op, dan wisselt hij even, dus je klikt even op het icoontje weer om te kijken welke staat actief, dat is Loodgieters bedrijf Y.

00:02:43 Je gaat naar YouTube instellingen, het icoontje of het Tandwieltje. En het makkelijkste is weer omdat te doen via je G+, daar klik je op, je wordt dan automatisch verwezen naar je Zakelijke G+, die dus gekoppeld zit aan je YouTube Zakelijke account, en dan maak je hier uhh Loodgietersbedrijf X van. Opslaan.

Nou je je ziet dat het gewijzigd is in je G+, die is weer gekoppeld aan je YouTube kanaal Zakelijk, je gaat even snel de pagina refreshen, je klikt vervolgens rechtsboven in, op het icoontje, je gaat naar Creative Studio, je ziet al hier is hij al gewijzigd. Maar ik ga toch even dubbel checken. Dan zie je dat hij hier gewijzigd is, nou dan nog even op Kanaal weergeven.

En daar zie je ook, dat hij is gewijzigd. Dus dit is de manier eigenlijk je Zakelijke YouTube kanaal qua naam te wijzigen. En dit kun je gewoon nog een keer herhalen. Dan ga je vervolgens weer naar Instellingen, je gaat naar Google plus, en dan maak je hier Loodgieters bedrijf Z van.

Dit drukt weer op Opslaan. Je ziet dat hij hier al gewijzigd is. Je logt weer even in of refreshed weer even de pagina op YouTube.

Je controleert sta je ingelogd, komt u maar…
En dan zie je Loodgieters bedrijf Z. Je vervolgt even naar Creative studio, een dubbel check.

Ja, Loodgieters bedrijf Z, je Kanaal weergeven en dan zie je ook, dat hij hier gewijzigd is.

Wil je meer weten over YouTube? Abonneer je dan nu op dit kanaal of laat een comment achter. Bedankt voor het kijken en tot de volgende video!
Video Rating: / 5


Hoe Kan Je Je Youtube Naam Veranderen


Lees meer over Hoe kan je je youtube naam veranderen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login