Tuinendier.nl – Hoe kan ik Onkruid in het Gazon Verwijderen?

Bezoek Tuinendier.nl voor meer Tips: http://www.tuinendier.nl – Het Online Warenhuis voor al uw Tuin & Dierbenodigdheden!

In een gazon komen vanzelf allerlei onkruiden op, zoals straatgras, paardenbloem, klaver en madeliefjes. Voor een siergazon is het aan te raden het onkruid regelmatig te verwijderen. Zo houdt u het onder controle. Steek het onkruid met wortel en al uit of wied het met de hand weg. Wij raden u aan alleen bestrijdingsmiddelen te gebruiken als er over het hele gazon veel onkruid aanwezig is.

Een gazon zonder onkruid zult u niet zo snel ergens tegenkomen. Het is echter zaak het ontkruid onder de duim te houden. Wortelonkruiden zoals de paardenbloem zijn lastig uit het gazon te krijgen. Alleen het blad verwijderen heeft weinig zin, de wortel zal snel weer uitlopen. Een handig hulpmiddel voor het verwijderen is de onkruidsteker. Het gat dat in het gazon ontstaat kan opgevuld worden met potgrond waar wat graszaad doorheen gemengd is. Ergert u zich niet aan onkruid aan het gazon? Dan kunnen bijvoorbeeld madeliefjes en pinksterbloemen gewoon blijven staan!

Tip: Goed mesten en veel maaien geeft onkruid in het gazon minder kans.

Over Tuinendier.nl
Tuinendier.nl is een familiebedrijf met een uniek assortiment van meer dan 20.000+ tuin- en dierartikelen. Wij staan voor kwaliteit, goede service en eerlijke prijzen.

In onze webwinkel vindt u duizenden bruikbare tuin & dier artikelen, leuke acties en leerzame video’s. Zo wordt tuinieren en het houden van huisdieren extra leuk.

Bij Tuinendier.nl kunt u gemakkelijk online winkelen. U selecteert wat u nodig hebt en wij verzamelen het voor u. Vervolgens wordt dit in één keer bij u thuis bezorgd. U kunt al kiezen uit meer dan 20.000 producten in onze webwinkel en dagelijks komen er nieuwe producten bij.

http://www.tuinendier.nl


Hoe Kan Ik Onkruid Verwijderen


Lees meer over Hoe kan ik onkruid verwijderen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login