Pulltex AntiOx WijnStopper – UNBOXING REVIEW

Pulltex AntiOx WijnStopper - UNBOXING REVIEW

Bestel Pulltex AntiOx Wijn Stopper bij DressMy:
http://www.dressmywijn.nl/pulltex-antiox-stopper-om-wijn-te-bewaren

WijnStopper AntiOx van Pulltex

Een lekker glas wijn bij het eten en nog een glas wijn voor het slapen gaan. Het is al jaren lang een duidelijk tendens dat er behoefte is aan een goede wijnafsluiter. Normaal oxideert een fles wijn na openen als gevolg van de zuurstof die er bij komt. Het bewaren van een geopende fles wijn is dan ook vaak een probleem als je maar één of twee glazen drinkt.
De Pulltex AntiOx Wijnstopper heeft hier een oplossing voor. De actieve Wijnstopper sluit allereerst de fles hermetisch af, zodat er geen zuurstof mee bij kan. Daarnaast zit er In deze Pulltex AntiOx een actieve koolstoffilter, welke de verzuring van de wijn actief tegengaat. De verzuring van de wijn gaat, in vergelijk met een traditionele vacuümpomp, hierdoor vijf keer trager! Deze koolstoffilter gaat twee jaar lang mee.
De AntiOx is getest door enkele vooraanstaande Franse en Spaanse Sommeliers en wordt aangeraden door de Spanish Sommelier Association en de Spanish Academy of Sommeliers. De wijnstopper bevat een datumring. Hiermee kun je instellen wanneer je de fles hebt geopend en zo lees je gemakkelijk af hoe lang de fles al open is. Ben je een echte wijnliefhebber, maar is een hele fles wijn vaak te veel voor één gelegenheid, dan is deze AntiOx wijnstopper van Pulltex een musthave!


Hoe Lang Kan Ik Wijn Bewaren


Lees meer over Hoe lang kan ik wijn bewaren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login