OverGewicht Voorkomen | Wandel Challenge #24

Afvallen zonder sporten? SECRET PROJECT!
GA NAAR: http://AfvallenDoorGezondLeven.nl
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Onze Nieuwste 3 DAAGSE BIKINI KUUR  http://BikiniKuur.nl              Onze Bouwstoffen Webshop: http://FaraBellinga.com/Herbalife-2
Abonneer op ons: http://SlankEnFitTV.nl
Gegarandeerd Afvallen Met Mijn Recepten! 

Slank & Fit Recepten


Slank En Fit Membership  http://afvallendoorgezondleven.nl/rondleiding-membership-ueryfaus-2348-g/                  
BLOG: http://FaraBellinga.com

Een hele goeie dag en welkom bij onze SlankEnFitTV wandel challenge dag nummer 24! OverGewicht Voorkomen. Het is heerlijk zomers weer en je zal het niet geloven maar ik ga wandelen in me korte broek. Het voelt buiten aan als zuid spaanse temperaturen. En combineren deze wandeling met een boodschap in de stad. We gaan wandelen na de mediamarkt om even wat advies te vragen over ons nieuwe macbook pro retina. Wandel gezellig met ons mee, Lucilla ligt er ook heerlijk bij, en Luan heeft er ook zin in. Alle bomen en bosjes zijn weer prachtig vers groen. De Zomer is gekomen.

Fara en ik vonden het echt een mega spannende nacht & dag… want: our “SECRET PROJECT” is gelanceerd! Wat vind jij ervan?

Zo spannend dat we al onze emails & social media volgers ons nieuwe www.SlankEnFitMembership.nl hebben toegestuurd. Vooral toen we in de vroege ochtend bijna wouden gaan lanceren, kwamen we nog wat test puntjes tegen die beter moesten. Maar nu is de Premiere toch echt naar jullie als eerste verstuurd. Er kunnen nog wat kinder foutjes inzitten, laat ons dat graag per direct weten. Zodat we het gelijk kunnen verbeteren. Want we hebben hier echt keihard dag & nacht aan gewerkt voor jullie allemaal. Hoe we jullie het beste kunnen gaan helpen met jullie gezondheid en overgewicht voorkomen.

Sommige van jullie hebben hebben ons ebook aandachtig doorgelezen. Maar wat we het meeste hoorden was van Ja ik het het ebook ontvangen en even doorgekeken. Wat we best heel zonde vinden, omdat er veel schrijf en maak werk in ons ebook zit. Daarom zijn wij gaan denken hoe kunnen we jou nou nog beter gaan helpen het ook om te gaan zetten in actie. En zou kwamen we samen op dit briljante idee, wat vrij uniek is. Dat we jullie nu echt stap gewijs door middel van ons ebook met ons nieuwe SlankEnFitMembership.nl kunnen gaan helpen je doelen te gaan behalen en ook te kunnen gaan behouden. Zodat je OVERGEWICHT VOORKOMT. We gaan nu de komende weken veel online testen, voordat we het helemaal landelijk en massaal gelanceerd zal gaan worden. Laat dus graag jou naam en email achter op ons nieuwe www.AfvallenDoorGezondLeven.nl en ontdek al het moois wat we voor jou hebben gemaakt. We horen graag onder de video wat jij ervan vind.

Onze wandel tip 24 is: hoe kun jij OVERGEWICHT VOORKOMEN. Je kent het gezegde wel van je Oma, voorkomen is beter dan genezen! En dat is idd ook zo met overgewicht voorkomen. Je kunt dat veel beter gaan voorkomen, dat je geen last en klachten krijgt wat OVERGEWICHT veroorzaken kan.

Hoe kun je nou het beste jouw OVERGEWICHT VOORKOMEN! Kijk dagelijks naar ons www.SlankEnFitTv.nl voor veel leuke VIDEOS over gezondheid tips en inspiratie. Kun jij helemaal jou eigen gepersonaliseerde leefstijl gaan vormgeven. En is het ook makkelijk vol te houden doordat je het met ons Fun, Simpel & Magical houdt om in jou levensstijl toe te gaan passen & te behouden. Het is dus vooral verstandig dat je leert verkeerde gewoonten te gaan voorkomen. Bijvoorbeeld in de supermarkten krijg je zoveel aanbiedingen naar je toe geslingerd dat als je daar eenmaal aan over geeft met de 2 halen 1 betalen. En afwijkt van jou gezonde dieet boodschappen lijstje. Dat je dan die verkeerde gewoontes en al dat lekkere eten zoals dat extra blokje OUDE Kaas, je dat er dan ook weer af moet slanken… Voorkom dus om “verkeerde eetgewoontes en boodschappen halen” te gaan aanleren, want dan moet je dat ook weer gaan afleren. Alles wat je er extra aansnoept moet je dan ook weer gaan afslanken. Geen excuus voor jou gezondheid onderhoud te verzuimen. Daarom is het zo veel beter om dus gewoon overgewicht voorkomen.

Nu de zomer is gekomen kun je ook weer optimaal gaan genieten van de vele zomer groenten, en zomers fruit soorten. En zo is het heerlijk een gezonde leefstijl en eetpatroon aan te leren niet alleen voor jezelf maar ook vooral aan je future generation, je eigen kindertjes. Dat is het mooiste in het leven wat er maar is.


Hoe Kan Je Obesitas Voorkomen


Lees meer over Hoe kan je obesitas voorkomen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login