NL Jaagt – televisie voor jagers – aflevering 8

NL Jaagt - televisie voor jagers - aflevering 8

Bekijk meer van NL Jaagt op http://www.nljaagt.nl
Volg NL Jaagt ook op Facebook: http://www.facebook.com/NLjaagt

Debby Smit en het leven in haar jachtveld in Zeeland

Wie kent haar niet van haar facebookberichten over jachten in Nederland en ver daar buiten. Tijdens een bezoek aan het jachtveld in Zeeland maken we nader kennis tijdens de kraaienjacht. Maar in dit jachtveld draait het om veel meer. Na jaren investeren is er een mooie wildstand. Hard en veel werk heeft opgeleverd dat er ook geoogst kan worden. Met rode nagellak in de dikke klei!

Hoe maak ik een eendenbroedkorf?

Ambachtelijk gevlochten eendenbroedkorven, wie kent ze niet uit het buitengebied. Maar hoe worden ze eigenlijk gemaakt? Op uitnodiging van de Jagersvereniging was NLJaagt aanwezig bij de workshop eendenbroedkorvenvlechten op Landgoed Hindersteyn in Langbroek. Janneke Eigeman van de Jagersvereniging, Piet van Dijk, rentmeester van het landgoed en ecoloog Wim Knol namen ons mee in hun inleiding over de biotoop en het voortbestaan van de wilde eend.

Grootste Europese wapenvakbeurs in Duitsland: IWA Nürnberg

De meeste jagers zijn niet bekend met deze megagrote vakbeurs in Nürnberg. Logisch, want hij is alleen toegankelijk voor de vakhandel en de pers. NLJaagt toont van de grote merken zoals Blaser, Zeiss, Swarovski en Schmidt & Bender de nieuwe producten van 2017 en vergaapt zich aan de grote rijk gevulde stands met wapens, munitie, richtkijkers en nog veel meer.
Video Rating: / 5


Hoe Kan Ik Jager Worden


Lees meer over Hoe kan ik jager worden


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login