Leuk kapsel voor lang haar

Op zoek naar een leuk kapsel voor lang haar? Tegenwoordig is half vast haar helemaal hip en classy. We leggen je stap voor stap uit hoe je dit leuke kapsel voor lang haar helemaal zelf kan doen.

Gebruik een handvol Get the Volume Mousse. Breng het aan de bovenkant van je haar aan en ga dan aan de slag met de föhn. Om je haar daarna te beschermen tegen de hitte van de krultang, gebruik je het best de Heat Protect Spray, vanaf de aanzet tot aan de punten.

De volgende stap is het krullen van je haar. Doe dat pluk per pluk over je hele haar. Zet de krultang in de haarlok en wacht vijf seconden. Nadien ga je over naar de volgende pluk, tot je hele hoofd vol krullen staat. Ga er voorzichtig met je hand overheen zodat het er wat natuurlijker uitziet. Wat je ook kan doen is de föhn gebruiken, maar let er dan wel op dat hij koud is en zeker niet te warm aanvoelt. De derde optie is het gebruiken van de borstel waarbij je je haar lekker uitkamt.

Tot slot pak je de middelste pluk haar en spray je er de Go For Texture Definition Spray op. Draai dit plukje een paar keer om en zet het vast met een haarspeldje. Neem de twee plukken aan de zijkanten naar voren, kam ze een beetje uit en fixeer ze met de Extra Strong Hold Hairspray. Een leuk kapsel voor de zomer!

Wat vind jij van dit classy kapsel voor lang haar? Check onze andere tutorials voor meer kapselinspiratie: http://goo.gl/Bs0ZzW.


Hoe Kan Ik Mijn Haar Leuk Doen


Lees meer over Hoe kan ik mijn haar leuk doen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login