Jouw baby kan iets bijzonders

Baby’s zijn in staat om bijzondere dingen te doen.
Ze kunnen zelfs het leven redden van baby’s in ontwikkelingslanden door UNICEF te steunen in de strijd tegen tetanus bij moeders en hun pasgeborenen.
De afgelopen 10 jaar heeft deze samenwerking, dankzij de steun van de ouders over de hele wereld, geholpen om deze ziekte reeds uit te bannen in 18 landen, en werden er al ongeveer 500.000 pasgeborenen gered.
Helaas sterven er nog steeds ongeveer 49.000 pasgeborenen tijdens de eerste maand van hun leven aan deze ziekte, die een bedreiging blijft in 20 landen.
Er is dus nog een lange weg te gaan in deze strijd en elk klein gebaar is genoeg om dingen veranderen helpen.

Hoe deelnemen?
… In de winkel: 1 pak = 1 vaccin* tegen tetanus bij pasgeborenen.
… Op Facebook/Youtube: 1x liken/delen like = 1 vaccin*

Meer informatie over de Pampers-Unicef-campagne: http://www.pampers.nl/over-pampers/pampers-unicef-partnership?utm_source=PampersNL&utm_medium=youtubemovie&utm_campaign=unicef2016

Facebook: http://www.facebook.com/Pampers.Nederland

*Bij elke aankoop van een verpakking met het logo van UNICEF en voor iedere keer dat het filmpje wordt gedeeld, geliked, getweet of voor iedere fotoreactie op de Pampers Facebook-post (www.facebook.com/Pampers.Nederland), doneert Procter & Gamble € 0,078 aan UNICEF voor de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen. Dit bedrag vertegenwoordigt bijvoorbeeld de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de administratieve kosten. Voor meer informatie kunt u terecht op www.pampers.nl of www.unicef.nl. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken, producten of diensten.
Video Rating: / 5


Hoe Kan Ik Unicef Helpen


Lees meer over Hoe kan ik unicef helpen


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login