Je navigatiesysteem updaten via Wi-Fi®

Hoe Kan Ik Mijn Tomtom One Gratis Updaten

Deze video laat zien hoe je een TomTom GO 520 Wi-Fi, TomTom GO 620 Wi-Fi, TomTom GO 6200 Wi-Fi of een TomTom GO 5200 Wi-Fi updatet middels een draadloze internetverbinding.

Je navigatiesysteem kan worden geupdatet middels een draadloze internetverbinding, zonder het te hoeven verbinden met een computer. Het zal je draadloze netwerk ook onthouden. Om je toestel te updaten, dien je de gewenste update te selecteren via het Updates en nieuwe items menu.
Check voor je begint of je onbeperkte toegang hebt tot een draadloos netwerk, zoals je thuisnetwerk. Voor zo’n netwerk kun je wel een wachtwoord nodig hebben.
Neem in acht dat updaten via een openbaar draadloos netwerk, zoals in een hotel of luchthaven, niet aan te raden is vanwege de beperkte downloadsnelheid.
Wi-Fi wachtwoord tip: Je wachtwoord kan op het label van je internet router staan of vermeld staan op de bijgeleverde documentatie. Als je je wachtwoord niet weet, neem dan contact op met je provider.

Als je via een draadloos netwerk updatet, adviseren we je je navigatiesysteem verbonden te laten met een voedingsbron. Gebruik hiervoor de originele USB-kabel die bij je navigatiesysteem geleverd is.

Voor een uitgeschreven versie van deze instructies, klik je op de volgende link:
https://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/22785/

Als je geen toegang hebt tot een draadloos netwerk, gebruik dan de volgende link om te zien hoe je je navigatiesysteem updatet via je computer:
https://nl.support.tomtom.com/app/answers/detail/a_id/22785/p/4304#no_wifi
Video Rating: / 5

Video Rating: / 5


Lees meer over Hoe kan ik mijn tomtom one gratis updaten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login