Hoe kan je vet verliezen en vermageren?

Hoe kan je vet verliezen en vermageren?

Hoe kan je verantwoord afvallen en gewicht verliezen. Hoe kan je die kilo’s verliezen zonder je levensstijl drastisch te veranderen?
Zoek je plezier in wat je doet.
►Abonneer voor meer! http://bit.ly/1tZV4GU

» Als ik het kan, kan jij het ook!

Vergeet zeker niet de video te liken om mijn doel te bereiken 🙂

↓ MEER INFORMATIE ↓

Als je als eerste up-to-date wil blijven met mijn kanaal kan je me best volgen op Twitter. Daarop post ik regelmatig nieuwe video’s en leuke tweets!
►Volg me op Twitter voor meer! https://twitter.com/AdriaanGol

→ Muziek & Copyright:
In deze video gebruik ik een intro van het lied:

→ Design:
► Banner Design: http://bit.ly/1D6rHfH


AlfaFit is een Fitness Kanaal waar ik mijn eigen ervaringen met jullie deel. Ik verwacht ook feedback van jullie ervaringen, zodat we een een interactief platform creëren waar we elkaar helpen groeien om ons doel te te bereiken.

De video’s zullen voornamelijk gaan over alles wat zich afspeelt rond Fitness. Workout oefeningen zijn daar een onderdeel van, maar ik wil me vooral richten op voedsel, belangrijke beginner tips en andere ervaringen die ik wil delen om je algemene levensstijl te verbeteren ZONDER daarvoor alles te stoppen wat je daarvoor deed.

De beginner tot de al wat gevorderde atleet kan hier terecht! Heb jij vragen die je graag beantwoord wil hebben, laat dan een reactie achter onder de video of stel ze op Twitter!
Vragen over training of voeding? Vraag het me in de reacties hier beneden.

Het advies wat ik geef over voeding en training is informatief, iedere kijker is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen lichaam. Mijn mening is gebaseerd op mijn eigen ervaringen. Raadpleeg altijd een deskundige bij geval van twijfel over jouw fitheid of lichamelijke gesteldheid voordat je aan training of een dieet begint. Het volgen van mijn advies is jouw eigen verantwoordelijkheid. Train hard, train slim en eet goed. Succes!


Hoe Kan Ik Vermageren


Lees meer over Hoe kan ik vermageren


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login