Hoe Kan Je Love Handles Wegwerken

Hoe Kan Je Love Handles Wegwerken? Thuis Oefeningen
GRATIS E-BOOK? KLIK HIER! http://SlankEnFitEbook.nl
Onze Nieuwste 3 DAAGSE BIKINI KUUR  http://BikiniKuur.nl              Onze Bouwstoffen Webshop: http://FaraBellinga.com/Herbalife-2
Abonneer op ons: http://SlankEnFitTV.nl
Gegarandeerd Afvallen Met Mijn Recepten! 

Slank & Fit Recepten


Slank En Fit Membership  http://afvallendoorgezondleven.nl/rondleiding-membership-ueryfaus-2348-g/                  
BLOG: http://FaraBellinga.com

Love Handles wegwerken. Wie kent dat nou niet? Voor je het weet hangt er zo’n lekker vetrandje over je broek heen. Je probeert je broek nog wat hoger op te trekken zodat het randje verdwijnt maar al snel wordt hij weer zichtbaar. Wil jij hier van af? Ga dan snel aan de slag met deze 3 handige en makkelijke thuis oefeningen!!!

Het gaat wat langer duren om ze weg te werken, maar het is zeker te doen met de juiste oefeningen. Het gaat daarbij niet alleen om oefeningen van het love handles gebied, maar veel meer om ervoor te zorgen dat je metabolisme (stofwisseling) omhoog gaat en je zo dat love handle vet verbrandt. Het is namelijk een groot misverstand te denken dat je alleen je buik kunt trainen. Je moet toch eerst het hele lichaam in vorm brengen voordat de resultaten zichtbaar worden. Maar dan heb je het ook niet alleen over de love handles, maar je hele lichaam dat strakker, dunner en gezonder wordt.

Je kunt naar een fitnesscentrum gaan, maar je kunt ook gewoon thuis oefeningen doen. Desnoods met behulp van een aerobics of fitness dvd. Er zijn vele verschillende cardio oefeningen die je helpen je stofwisseling te verhogen, vet te verbranden en die love handles te laten verdwijnen. Hieronder een aantal oefeningen die zich helpen bij het wegwerken van die love handles.

Oefening 1
Love Handles Wegwerken:
De meeste mensen realiseren zich niet dat je voor een strakke buik en het verminderen van de love handles je de spieren in je rug moet versterken. Zo creëer je namelijk een goede balans in je bovenlichaam die helpt het vet rond je buik en ook op je rug te verminderen.

1. Ga op je buik liggen en til je hoofd een klein beetje op
2. Houd je armen langs je lichaam.
3. Til nu je voeten en knieën van de vloer. Beweeg je benen nu snel achter elkaar naar boven en naar beneden. Doe dit 20 seconden. Neem dan 20 seconden rust en dan alles herhalen.

Oefening 2
Love Handles Wegwerken:
1. Ga op je rug liggen met je knieën gebogen.
2. Til je hoofd op en leg je handen ineengevouwen onder je hoofd.
3. Buig nu naar voren en breng je linker elleboog naar je rechterknie. Strek je linkerbeen daarbij.
4. Nu terug buigen en vervolgens je rechter elleboog naar je linkerknie brengen. Strek je rechterbeen.
5. Herhaal dit 25-50 keer.

Oefening 3
Love Handles Wegwerken:

Dit is een goede aerobics oefening die helpt je hartslag te verhogen en calorieën te verbranden.
1.Zet je voeten iets uit elkaar en de knieën heel lichtjes gebogen.
2. Draai je bovenlichaam stevig van links naar rechts en omgekeerd, terwijl je je heupen en benen niet beweegt. Terwijl je dit doet maak je met je armen om en om een boksbeweging voor je uit.
3. Doe dit minimaal 100 keer.

Net als voor een platte buik en afvallen geldt dat je moet zorgen dat je stofwisseling verhoogd wordt. Dit kan als je minimaal 3-5 keer per week tenminste 30 minuten beweegt. Dat hoeft niet alleen met fitnessachtige oefeningen te zijn. Zwemmen, stevig wandelen of een flinke fietstocht helpt ook je hartslag en daarmee je stofwisseling te verhogen.

Hoe gaat het met je oefeningen? Laat hieronder een reactie achter!

Slank En Fit Tv:
Mijn passie is me verdiepen in voeding, gezondheid en afvallen. Op dit kanaal kan je ook heel veel informatieve en leuke video’s vinden waarin ik veel uitleg geef, tips en trucs geef en leuke weetjes vertel. Ook deel ik mijn ervaring met de kijkers en ben erg interactief. Je kan zeker je doelen bereiken met behulp van onze video’s. Ook komen regelmatig mijn man en zoontje door beeld en gebruik is af en toe een beetje humor. Abonneer op dit kanaal en het zal je heel veel brengen!
Video Rating: / 5


Hoe Kan Ik Thuis Sporten


Lees meer over Hoe kan ik thuis sporten


Login

Don't have an account ? Sign Up

Register New Account

Already have an account ? Login

Reset Password

Already have an account ? Login